Større tekst
- 100% +
Læs op

Bliv kunde

Sådan skifter du bank

Det er nemt at skifte til Middelfart Sparekasse, og vi hjælper dig med hele dit bankskifte.

Book møde Ring mig op

Lad os mødes

Det hele starter med et møde mellem dig og din nye, personlige rådgiver.

For at give dig det bedste overblik over dine mange muligheder, har vi brug for at kende din økonomi. Vi kigger for eksempel på dine indtægter og udgifter, din årsopgørelse fra SKAT, din pensionsopsparing, eventuelle forsikringer i forbindelse med din pensionsopsparing og din betalingsoversigt.

Derfor er det vigtigt, at du medbringer dit MitID til mødet samt dit gule sundhedskort og pas eller kørekort.

Sådan skifter du bank – trin for trin

  1. Du og din rådgiver aftaler, hvilke kort og konti du vil have overført og etableret i Middelfart Sparekasse. Du underskriver og returnerer herefter en overførselsanmodning, kontoaftaler, netbankaftaler og evt. andre dokumenter. Du kan underskrive enten digitalt eller på papir.
  2. Når vi har modtaget de underskrevne dokumenter, opretter vi de aftalte konti og bestiller de aftalte betalingskort til dig
  3. Når du har modtaget og aktiveret dine nye betalingskort, sender vi overførselsanmodningen til dit gamle pengeinstitut
  4. Vi sørger for, at dine Betalingsservice-aftaler bliver overført til din konto i Middelfart Sparekasse. Tre bankdage efter at vi har anmodet din tidligere bank om overførsel af dine Betalingsservice-aftaler, vil de blive bogført på din nye konto
  5. Du opretter selv faste overførsler mellem egne bankkonti i din netbank
  6. Vi aktiverer din NemKonto.

Det skal du huske, når du har skiftet bank

Husk at give din arbejdsgiver besked om, at du har fået nyt kontonummer til løn i Middelfart Sparekasse. Er du offentligt ansat sker ændring af dit kontonummer automatisk via din NemKonto. Husk også at opdatere dit nye kortnummer, hvis du har aftaler med for eksempel Brobizz, iTunes, MobilePay og Netflix.

Et bankskifte tager typisk fire til seks uger, og din personlige rådgiver er selvfølgelig med hele vejen. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til din rådgiver, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Læs mere om bankskifte i Finans Danmarks brochure

Skift bank idag

Vil du også være kunde i Middelfart Sparekasse, så bare sig til. Her på hjemmesiden kan du booke et møde med en af vores rådgivere, eller bede om at blive ringet op.

Book møde Ring mig op
Bliv kunde
Vil også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?
Læs mere
Garant
Få indflydelse og en attraktiv rente
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os