Menu 
Print
Share Button
Lone og Nadia - Reception i Strib

Reception i Strib torsdag den 15. januar
fra kl. 15 -17. Kom og ønsk Nadia og Lone tillykke –
læs mere her

 

Nadia er ny afdelingsdirektør Strib

Vi er glade for at præsentere Nadia Brønserud Esmann som ny afdelingsdirektør i Strib. Nadia har været ansat i sparekassen siden 2010 og avancerer fra en stilling som privatkundechef.

Nadia Brønserud Esmann er 35 år og har med mere end 12 år i finanssektoren en bred erfaring med bankdrift, rådgivning og ledelse. Hun slog sine rødder som elev i Sparekassen Faaborg i Odense, hvorefter hun skiftede til Vestfyns Bank, inden hun i 2010 blev ansat i Middelfart Sparekasse.

Nadia overtager roret fra Lone Søgaard Jeppesen, der efter eget ønske er blevet fritaget for ansvaret som afdelingsdirektør. Lone fortsætter i Middelfart Sparekasse som pensionsrådgiver på hovedkontoret i Middelfart.
Lone har sat sit præg på afdelingen, og nu er det Nadias tur. Det er dog ikke den store forskel kunderne i Strib-afdelingen kommer til mærke.

- Nej det gør de ikke. Lone og jeg, og for den sags skyld samtlige kolleger i sparekassen, har den samme tilgang til, hvordan vi behandler vores kunder – nemlig med udgangspunkt i de klassiske sparekasseværdier som ordentlighed, åbenhed og ærlighed. Vi vægter den personlige relation højt og har en klar vision om, at vi vil være bedst til kunder. Og det fortsætter vi med, uanset hvem der er afdelingsdirektør, siger Nadia Brønserud Esmann.

Hvis du synes, at navnet Brønserud klinger velkendt i forbindelse med Middelfart Sparekasse, så er det ikke helt forkert. Nadia er datter af tidligere administrerende direktør Hans Erik Brønserud, der stod i spidsen for Middelfart Sparekasse i over 30 år, indtil han gik på pension i 2012.

- Min far blev udnævnt til direktør én måned før jeg blev født, så Middelfart Sparekasse har altid været en del af min familie. Jeg mærker da også, at det betyder mere for mig, at det går godt for sparekassen, end det har betydet på mine tidligere arbejdspladser, udtaler Nadia.

Middelfart Sparekasse i Strib siden 1972

I 1972 åbnede Middelfart Sparekasse afdelingen i Strib. Vi er i dag 8 friske og engagerede medarbejdere.

Middelfart Sparekasse støtter lokalområdet

I Sparekassen lægger vi stor vægt på, at et kundeforhold skal være til glæde for begge parter. Det er et fast forankret princip i Sparekassen, at en del af vores overskud går tilbage til de kunder og det nærsamfund, der har skabt det. Derfor giver vi, med MS Oplev, vores kunder gratis entre og rabat til en lang række arrangementer i vores område bl.a. Open Air på Tvillingegården.

Vi glæder os til at tage imod dig i Strib afdelingen.

Se hvordan du skifter bank – klik her

Book møde i Middelfart Sparekasse i Strib

Find medarbejder i Middelfart Sparekasse i Strib

  • © Middelfart Sparekasse • Havnegade 21 • 5500 Middelfart • kontakt@midspar.dk • CVR 24 74 48 17
  • Middelfart Sparekasse er i lighed med øvrige danske pengeinstitutter under tilsyn af Finanstilsynet