Menu 

Velkommen til Middelfart Sparekasse i Strib

Aktuelt:

20150203 535x292 Stauerby Skovgaard

Bogudgivelse “Bønderne på Staurby Skovgaard – køb bogen – klik her

Velkommen til Mads Søgaard Jacobsen

Middelfart Sparekasse i Strib er i en forrygende udvikling. Med god vind i sejlene byder afdelingen pr. 1. februar velkommen til den erfarne rådgiver Mads Søgaard Jacobsen._LM15024_PRESSE

Mads kommer fra en stilling som privatkunderådgiver i Vestjysk Bank i Aarhus og byder ind med 10 års erfaring fra branchen. For Mads er hurtige beslutningsveje og den gode og personlige relation til kunderne vigtige nøgleord, og det var også en af grundende til, han valgte et job i Middelfart Sparekasse.

-Middelfart Sparekasse har store ambitioner for både kunder og medarbejdere. Jeg sætter service og den gode kundeoplevelse højt og ser sparekassen som mit perfekte match. Middelfart Sparekasse er inde i en positiv udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af, udtaler Mads.

Tidligere privatkundechef Nadia Brønserud tiltrådte som afdelingsdirektør i december sidste år, og Mads overtager flere af Nadias kunder. Nadia understreger dog, at kunderne ikke kommer til at mærke forskel.

-Mads er en yderst dygtig og kompetent medarbejder, der med sin stærke profil passer perfekt ind i den nuværende medarbejderstab. Jeg er helt tryg ved, at Mads overtager mine kunder, fortæller Nadia.

Mads er 33 år, gift med Tanni og bor i Aarhus med deres nyfødte datter og datter på tre år. Til foråret rykker familien nærmere Strib, når de flytter til Vejle. Fritiden bruges sammen med familien og på fodbold, hvor han både spiller og er træner i Viby IF.

Du kan kontakte Mads på 63 40 03 35 eller på msj@midspar.dk.

Middelfart Sparekasse i Strib siden 1972

I 1972 åbnede Middelfart Sparekasse afdelingen i Strib. Vi er i dag 8 friske og engagerede medarbejdere.

Middelfart Sparekasse støtter lokalområdet

I Sparekassen lægger vi stor vægt på, at et kundeforhold skal være til glæde for begge parter. Det er et fast forankret princip i Sparekassen, at en del af vores overskud går tilbage til de kunder og det nærsamfund, der har skabt det. Derfor giver vi, med MS Oplev, vores kunder gratis entre og rabat til en lang række arrangementer i vores område bl.a. Open Air på Tvillingegården.

Vi glæder os til at tage imod dig i Strib afdelingen.

Se hvordan du skifter bank – klik her

Book møde i Middelfart Sparekasse i Strib

Find medarbejder i Middelfart Sparekasse i Strib