Menu 
Print
Share Button

Velkommen til Bente Jakobsen – ny erhvervsrådgiver i Sparekassen

Bente kommer fra en lignende stilling og medbringer 24 års erfaring fra branchen. Det var nye udfordringer og en god omtale, der lokkede hende til Middelfart Sparekasse.

Sparekassen er en af Danmarks bedste arbejdspladser, og det lokker selvfølgelig når man kigger efter nye udfordringer. Sparekassen er meget lokalforankret og har kerneværdier, som ordentlighed, tryghed og nærvær, der matcher godt til mig. Derudover er afdelingen inde i en god udvikling med ansættelse af mange nye rådgivere“, udtaler Bente Jakobsen.

Bente er oprindelig fra Sønderjylland, men har haft sin daglige gang i Kolding de seneste 25 år. Hun har tre børn og bor i Lunderskov. Fritiden bruges blandt andet på løb, hvor Bente har mange hel- og halvmaraton bag sig. Derudover deltager hun i Team Rynkeby Trekanten og cykler til Paris juli 2015 til fordel for Børnecancerfonden.

Du kan kontakte Bente direkte på 76 33 69 27 eller på bj@midspar.dk.

Mod strømmen

Da resten af branchen fik travlt med at fusionere og lukke afdelinger i begyndelsen af 90’erne, så vi vores chance. Som et lille pengeinstitut søgte vi kraften til at udvikle os selv og vores område. Derfor sprang vi over Lillebælt og gjorde hele Trekantområdet til vores hjemmemarked. Og det er derfor, at du i dag finder os i Kolding.

Vi hylder nærhedsprincippet: Vi er der, hvor vores kunder er, og støtter det lokale foreningsliv.

En garantsparekasse – mere end en bank

Sparekassen er ikke et aktieselskab, men en garantsparekasse. Derfor har vi tænkt langsigtet og investeret i både kundernes og Sparekassens fremtid.

Både som nuværende og ny kunde er du altid meget velkommen i vores afdeling. Har du brug for en sparringspartner, stiller vi gerne op, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig og dine behov.

Vi glæder os til at tage imod dig i Kolding afdelingen!

Se hvordan du skifter bank – klik her

  • © Middelfart Sparekasse • Havnegade 21 • 5500 Middelfart • kontakt@midspar.dk • CVR 24 74 48 17
  • Middelfart Sparekasse er i lighed med øvrige danske pengeinstitutter under tilsyn af Finanstilsynet