Menu 
Print
Share Button

Velkommen til Morten Hansen – ny rådgiver i Sparekassen

Vi er glade for at kunne byde Morten velkommen. Han er en rigtig dygtig, vellidt og entusiastisk rådgiver og er derfor et stærkt match med resten af holdet i Kolding”, siger afdelingsdirektør Stephan Lorenzen.

Morten kommer fra en lignende stilling og byder ind med 27 års solid erfaring til sparekassen. Han er født og opvokset i Kolding og bidrager med både lokalkendskab og et stort netværk. Det var nye udfordringer og god omtale, der lokkede ham til Middelfart Sparekasse.

For mig er den alsidige kundekontakt et vigtigt nøgleord. Jeg glæder mig til at starte i Middelfart Sparekasse, hvor man i gensidig tillid sørger for de bedste løsninger til kunderne. Sparekassen er en god arbejdsplads med et yderst godt omdømme i Kolding og omegn. Derudover kan man se, at afdelingen udvikler sig helt fantastisk og er i dag 28 kollegaer i huset”, udtaler Morten.

Du kan kontakte Morten på telefon 27 90 07 32 eller skrive en email til ham på mh@midspar.dk.

Velkommen til Jette Larsen Meier – ny kundemedarbejder i Sparekassen

Vi byder også velkommen til Jette Larsen Meier, som er ny kundemedarbejder i vores afdeling. Jette har hele 32 års erfaring i bankbranchen, og bor i Kolding. Du kan kontakte Jette på 27 90 07 33 eller på email jlm@midspar.dk

Mod strømmen

Da resten af branchen fik travlt med at fusionere og lukke afdelinger i begyndelsen af 90’erne, så vi vores chance. Som et lille pengeinstitut søgte vi kraften til at udvikle os selv og vores område. Derfor sprang vi over Lillebælt og gjorde hele Trekantområdet til vores hjemmemarked. Og det er derfor, at du i dag finder os i Kolding.

Vi hylder nærhedsprincippet: Vi er der, hvor vores kunder er, og støtter det lokale foreningsliv.

En garantsparekasse – mere end en bank

Sparekassen er ikke et aktieselskab, men en garantsparekasse. Derfor har vi tænkt langsigtet og investeret i både kundernes og Sparekassens fremtid.

Både som nuværende og ny kunde er du altid meget velkommen i vores afdeling. Har du brug for en sparringspartner, stiller vi gerne op, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig og dine behov.

Vi glæder os til at tage imod dig i Kolding afdelingen!

Se hvordan du skifter bank – klik her

  • © Middelfart Sparekasse • Havnegade 21 • 5500 Middelfart • kontakt@midspar.dk • CVR 24 74 48 17
  • Middelfart Sparekasse er i lighed med øvrige danske pengeinstitutter under tilsyn af Finanstilsynet