Menu 
Print
Share Button

Velkommen til Ivan Søgård Larsen – ny rådgiver i Sparekassen

Ivan Søgaard LarsenIvan har godt 40 års erfaring fra branchen og kommer senest fra en stilling som filialchef i Sydbank. Ivan har udfyldt rollen som filialchef de seneste 20 år, og bringer, udover erfaring, en masse lokalkendskab med sig til Middelfart Sparekasse.

Ivan er 58 år, gift med Gitte og bor i Bjert, hvor han også er født og opvokset. Han bruger meget tid på motion, og interessen ligger hovedsageligt i håndbold og fodbold. Lige nu er det dog mountainbiken der trækker og han nyder de gode ture i skovene omkring Bjert. Derudover har han en forkærlighed for Alsace, som familien har besøgt hvert år de seneste 25 år.

Du kan ringe direkte til Ivan på 76 33 69 29 eller sende ham en email på isl@midspar.dk

Mod strømmen

Da resten af branchen fik travlt med at fusionere og lukke afdelinger i begyndelsen af 90’erne, så vi vores chance. Som et lille pengeinstitut søgte vi kraften til at udvikle os selv og vores område. Derfor sprang vi over Lillebælt og gjorde hele Trekantområdet til vores hjemmemarked. Og det er derfor, at du i dag finder os i Kolding.

Vi hylder nærhedsprincippet: Vi er der, hvor vores kunder er, og støtter det lokale foreningsliv.

En garantsparekasse – mere end en bank

Sparekassen er ikke et aktieselskab, men en garantsparekasse. Derfor har vi tænkt langsigtet og investeret i både kundernes og Sparekassens fremtid.

Både som nuværende og ny kunde er du altid meget velkommen i vores afdeling. Har du brug for en sparringspartner, stiller vi gerne op, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig og dine behov.

Vi glæder os til at tage imod dig i Kolding afdelingen!

Se hvordan du skifter bank – klik her

  • © Middelfart Sparekasse • Havnegade 21 • 5500 Middelfart • kontakt@midspar.dk • CVR 24 74 48 17
  • Middelfart Sparekasse er i lighed med øvrige danske pengeinstitutter under tilsyn af Finanstilsynet