Menu 
Print Friendly
Share Button

Velkommen til Rune Petersen og Anker Nielsen

Middelfart Sparekasse oplever en stigende interesse i måden, vi driver pengeinstitut på. Den positive udvikling og kundetilgang betyder, at afdelingen i Hedensted pr. 1. januar 2015 byder velkommen til afdelingsdirektør Rune Petersen og rådgiver Anker Nielsen. Dermed er afdelingen oppe på 17 medarbejdere.

Rune Petersen overtager roret fra Jørgen Jensen, der efter eget ønske har valgt at trappe ned. Jørgen fortsætter i afdelingen som rådgiver. Rune er 39 år og kommer fra en stilling som souschef i Danske Bank, hvorfra han medbringer 17 års bred erfaring med bankdrift, rådgivning og ledelse. Han slog sine rødder i den daværende BG Bank i Vejle, som senere blev omdannet til Danske Bank.

Rune er en dygtig bankmand og et godt match med sparekassen. Han deler sparekassens filosofi om kundepleje, der tager udgangspunkt i de klassiske sparekasseværdier som ordentlighed, åbenhed og ærlighed, 
siger afgående afdelingsdirektør Jørgen Jensen, som har ønsket at trappe ned. Jørgen fortsætter som rådgiver i afdelingen.

Rune bor i Hedensted med sin ægtefælle Mette, og sammen har de to børn. Fritiden bruges aktivt på løb og fitness, og så fungerer Rune som kasserer i Hedensted Vandværk.
Du kan kontakte Rune på telefon 76 74 11 68 eller på rp@midspar.dk.

Anker Nielsen er 61 år og ansat som rådgiver i Middelfart Sparekasses afdeling i Hedensted pr. 1. januar 2015. Han kommer fra en lignende stilling i Den Jyske Sparekasse og medbringer 43 års erfaring inden for branchen. Nye udfordringer og god omtale lokkede ham til Middelfart Sparekasse.

I fritiden arbejder Anker for Dansk Håndbold Forbund, hvor han er valgt som økonomiansvarlig. Det frivillige arbejde byder både på spændende udfordringer og kontakt med engagerede håndboldinteresserede over hele landet. Når der skal slappes af, ynder han og familien at tage i sommerhuset i Nordjylland.

Du kan kontakte Anker på 76 74 11 54 eller på ani@midspar.dk.

I Middelfart Sparekasse er kunden i fokus
I Middelfart Sparekasse sætter vi fokus på netop dig. Vi sætter en ære i at behandle vores kunder, som vi selv ønsker at blive behandlet, hvilket også er et af vores 6 bud.

Vi er der, hvor vores kunder er

Vi er stolte over at være lokale, og lægger stor vægt på et tæt samspil med de foreninger og aktiviteter, vi støtter. Vi er glade, når vi kan konstatere, at vores støtte hjælper andre – som indirekte hjælper os.

1+1 er af og til mer’ end 2

Vi lever af vores kunder, og det glæder os hver gang vi får nye. Vi er stolte af, at vores kunder tør at anbefale os til familie, venner og bekendte, og vi tror på, det er fordi, vi tænker anderledes og lever efter devisen: 1+1 er af og til mer’ end 2!

Træt af din bank? – vælg en lokal sparekasse med rådgivning i højsæde

Kom ind til os i Hedensted afdelingen – her er rådgivningen til dig i højsædet. Vores rådgivere kan hjælpe dig med alt indenfor bolig, pension, bank og forsikringer. Lad os sammen finde den helt rigtige løsning til dig – det er ganske gratis!

Vi glæder os til at se dig i Hedensted

Se hvordan du skifter bank – klik her

  • © Middelfart Sparekasse • Havnegade 21 • 5500 Middelfart • kontakt@midspar.dk • CVR 24 74 48 17
  • Middelfart Sparekasse er i lighed med øvrige danske pengeinstitutter under tilsyn af Finanstilsynet