Menu 

Velkommen til Middelfart Sparekasse i Hedensted

Hedensted

Velkommen til Belinda og Peter

Vi udvider holdet i afdelingen i Hedensted. Med ansættelsen af privatkundechef Belinda Emborg Knudsen og rådgiver Peter Møller Steffensen er afdelingen oppe på 18 medarbejdere og klar til at tage imod endnu flere kunder.

I Belinda og Peter har Sparekassen fået et par yderst kompetente medarbejdere med et stort lokalt kendskab og afdelingsdirektør Rune Petersen er glad for at kunne byde de to nyeste medarbejdere velkommen.

Vi oplever en stigende interesse for den måde vi, driver pengeinstitut på og for fortsat at kunne give vores kunder den bedst mulige service, er jeg glad for at kunne præsentere Belinda og Peter, udtaler Rune og fortsætter:
Vi arbejder hårdt for at være det indlysende valg af pengeinstitut Hedensted og omegn, og med ansættelserne har vi fået to meget stærke profiler til afdelingen – og det kommer både kunder og resten af holdet til gode, lover Rune Petersen.

Fakta om Belinda Emborg Knudsen

Belinda er 39 år og er pr. 1. juni ansat somBEK privatkundechef i Middelfart Sparekasses afdeling i Hedensted. Hun skal fungere som rådgiver for privatkunder og samtidig være med til at skabe den nyoprettede stilling som privatkundechef.

Belinda kommer fra en lignende stilling i Sydbank, hvor hun har været i knap 20 år. Hun bor i Hedensted med sin mand og børn og bringer udover sin solide erfaring samtidig en stor portion lokalkendskab med sig.

Du kan ringe til Belinda på 76 74 11 59 eller sende en email til hende på bek@midspar.dk.

Fakta om Peter Møller Steffensen

Peter er 52 år og ansat som privatrådgiver pr. 1. juni.PMS Han kommer fra en lignende stilling i Sydbank. I Middelfart Sparekasse kommer Peter til at beskæftige sig med rådgivning af kunder på hele privatøkonomiområdet, og han ser frem til at skabe gode og holdbare løsninger for både kunderne og Sparekassen.

Han bringer 34 års erfaring og en stor portion lokal kendskab fra Hedenstedsområdet med sig. Peter bor i Hedensted sammen med sin kone og yngste barn. Fritiden tilbringes sammen med familien, samt på de lokale fodboldbaner.

Du kan kontakte Peter på 76 74 11 63 eller sende ham en email på pems@midspar.dk.

I Middelfart Sparekasse er kunden i fokus

I Middelfart Sparekasse sætter vi fokus på netop dig. Vi sætter en ære i at behandle vores kunder, som vi selv ønsker at blive behandlet, hvilket også er et af vores 6 bud.

Vi er der, hvor vores kunder er

Vi er stolte over at være lokale, og lægger stor vægt på et tæt samspil med de foreninger og aktiviteter, vi støtter. Vi er glade, når vi kan konstatere, at vores støtte hjælper andre – som indirekte hjælper os.

1+1 er af og til mer’ end 2

Vi lever af vores kunder, og det glæder os hver gang vi får nye. Vi er stolte af, at vores kunder tør at anbefale os til familie, venner og bekendte, og vi tror på, det er fordi, vi tænker anderledes og lever efter devisen: 1+1 er af og til mer’ end 2!

Træt af din bank? – vælg en lokal sparekasse med rådgivning i højsæde

Kom ind til os i Hedensted afdelingen – her er rådgivningen til dig i højsædet. Vores rådgivere kan hjælpe dig med alt indenfor bolig, pension, bank og forsikringer. Lad os sammen finde den helt rigtige løsning til dig – det er ganske gratis!

Vi glæder os til at se dig i Hedensted

Se hvordan du skifter bank – klik her