Større tekst
- 100% +
Læs op

Aarhus

Velkommen til Jesper Rønne

13. marts 2024

Vi har ansat 54-årige Jesper Rønne fra Hinnerup som privatkundechef i vores Aarhus-afdeling.

Gennem sine mere end 35 år i finanssektoren har Jesper Rønne beskæftiget sig med privatkunder.

Siden årtusindskiftet har han arbejdet som leder i Nordea – først som kundegruppeleder i forskellige afdelinger og fra 2002 til marts 2022 som filialdirektør. Herefter vicefilialdirektør frem til nu, hvor han altså bliver at finde hos Middelfart Sparekasse på Dokk1 i Aarhus – en by, han har en stærk tilknytning til.

Book et møde med Jesper her

Jeg kender Aarhus rigtig godt. Både gennem foreningslivet og arbejde. Jeg har selv spillet og trænet fodbold i Aarhus Fremad, og så har jeg deltaget i forskellige netværksgrupper gennem årene i byen. Jeg boede centralt i Aarhus i perioden 1993 til 2004, hvor vi som familie flyttede til Hinnerup i forbindelse med mit første job som filialdirektør.

Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang. Middelfart Sparekasse er gennem flere år kåret som en af landets bedste arbejdspladser, og det tiltaler mig, at der så stor medbestemmelse, og at sparekassen gerne vil differentiere sig i mødet med kunderne og medarbejderne uden at drive forretningen ud fra KPI-mål.

Jeg tror selv på det gode samarbejde og elsker at se smilet i kollegernes øjne, når ting lykkes. Jeg har generelt en proaktiv tilgang til tingene og brænder for at skabe gode resultater sammen med kollegerne og være med til at udvikle dem, siger Jesper Rønne.

Fritiden foregår gerne i selskab med familie og venner – både hjemme og i udlandet og gerne over et glas vin. Siden Jesper Rønne lagde fodboldstøvlerne på hylden for 10 år siden, har han kastet sig over golf og padel. Interessen for fodbold er dog ikke forsvundet, og Jesper Rønne kan sagtens leve sig ind i spillet som tilskuer, hvad end det er på stadion eller foran sit tv.

Book et møde med Jesper lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Jesper her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Jesper
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os