Bilforsikring

Bilforsikring er både et økonomisk spørgsmål og en temperamentssag

Med Middelfart Sparekasse og NEM Forsikring bestemmer du selv, hvad din bilforsikring skal dække. Så er du sikker på, at forsikringen passer til både bil og økonomi.

Forsikringen er desuden udviklet til dig, der ønsker en bilforsikring, hvor prisen ikke stiger efter en skade. Derimod falder prisen for hvert år, du kører uden skader, indtil du når det billigste bonustrin.

Selvom du får en skade, får du hverken en højere pris eller et bonustab! Selvom du skulle være uheldig, bliver din forsikring altså ikke dyrere. For du betaler kun selvrisikoen, hvis uheldet er ude.

Hvad bliver der dækket?

Ansvar:

Ansvarsforsikringen dækker de skader, du kan komme til at forvolde i trafikken. Den gælder andre personer og deres ting samt dine medpassagerer i bilen. Forsikringen er lovpligtig.

Herudover kan det være en god ide at vælge:

Kasko:

Kaskoforsikringen giver dig fuld dækning på skader på din bil, som skyldes færdselsuheld, hærværk, eksplosion, lynnedslag, brand og tyveri. Hvis du har lån i bilen, er det ofte et krav fra långiveren, at din bil er kaskoforsikret.

Førerulykke:

Førerulykkesforsikringen dækker den person, der fører bilen, hvis han eller hun kommer ud for en ulykke med bilen. Forsikringen dækker, når der ikke er mulighed for at få erstatning fra en ansvarlig skadevolder, en ansvarsforsikring eller en lovpligtig arbejdsskadeforsikring.

nemforsikring.dk kan du læse mere om bilforsikring, tilvalgsdækninger hvis du har ekstra behov og beregne priser på en forsikring, der passer til dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her