Læs mere om prioritetskredit her

MS Prioritetskredit er et lån til dig, der ønsker større fleksibilitet i din økonomi. Lånet fungerer som en kassekredit med din ejerbolig som sikkerhed, og det kan optages som et alternativ til et realkreditlån eller i kombination med et eksisterende realkreditlån i din bolig for en lavere rente end du normalt skal betale for et banklån.

Er friværdien i din ejerbolig inden for 80% (dog 75% i sommerhus), kan du også oprette et MS Prioritetskredit som tillægslån og bruge pengene, som du har lyst til.

Fordele

En af fordelene ved et MS Prioritetskredit er bl.a. at ved udbetaling af lånet betaler du ingen kursfradrag, og oprettelsesomkostningerne er som hovedregel lavere end ved et realkreditlån.

Et MS Prioritetskredit kan fx bruges til:

  • Finansiering med kort tidshorisont
  • Nedsparing i din boligs friværdi
  • Fleksibel kredit til lav rente
  • Forældrekøb
  • Udnyttelse af friværdi
  • Energiforbedringer

Tilbagebetaling og indfrielse

En prioritetskredit skal betales tilbage over 10-30 år. Der er mulighed for op til ti års afdragsfrihed. Hvis du sælger boligen, skal kreditten indfries. Kreditten kan helt eller delvist indfris til kurs 100.

Vi klarer oprettelsen af dit MS Prioritetskredit i din lokale afdeling, hvor din rådgiver kender området, din bolig ligger i. Og hvis du har brug for at låne udover 80 procent, kan vi hjælpe dig med både boliglån og banklån til andre formål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her