Større tekst
- 100% +
Læs op

Om Sparekassen

Danmarks bedste arbejdsplads

Middelfart Sparekasse differentierer sig ikke på pris eller produkter, men tilbyder i udgangspunktet det samme som alle andre pengeinstitutter – det, der gør forskellen, er mødet mellem kunderne og medarbejderne i Sparekassen.

Siden 2002 har vi ligget i top blandt Danmarks bedste arbejdspladser. Når det er vigtigt for os at være en god arbejdsplads, er det også for kundernes skyld. Hvis du kommer glad på arbejde, har du overskud til at være smilende og imødekommende over for kunderne. Derfor hænger tilfredse medarbejdere tæt sammen med tilfredse kunder.

Danmarks andenbedste arbejdsplads 2019

Great Place to Work kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser. Det sker med udgangspunkt i en undersøgelse af medarbejdertrivsel og arbejdskultur. Undersøgelsen måler på parametre som tillid, troværdighed, respekt, stolthed, fællesskab og retfærdighed. Middelfart Sparekasse har været nummer et i 2005, 2008, 2009 og 2016. I 2019 blev Sparekassen kåret som Danmarks næstbedste arbejdsplads og fik desuden specialprisen som Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer.

Læs mere om Danmarks bedste arbejdsplads i vores Kulturprofil

Fundamentet er baseret på tillid

I Middelfart Sparekasse har tillid altid været omdrejningspunktet for udviklingen af Sparekassen – tillid mellem ledelse og medarbejderne og tillid mellem medarbejdere og kunder.

Vi tror på, at det er gennem vores daglige handlinger, kunderne oplever, at vi gør en positiv forskel – en forskel, der ikke mindst er forankret i medarbejdere, der er stolte af Middelfart Sparekasse og hver dag arbejder for at yde deres bedste.

169 år og omstillingsparat

Der er sket meget siden tankerne om Middelfart Sparekasse tog fart i 1853. Kendetegnende for udviklingen er, at Middelfart Sparekasse er en omstillingsparat organisation, der i kraft af det stærke medarbejderfokus har formået at navigere i skiftende omgivelser og tilpasse sig.

Anerkendelser og priser
Læs mere
Ledige stillinger i Middelfart Sparekasse
Læs mere
Kickstart din karriere
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os