Gratis

Tirsdag 10. okt 2023
Kl. 17:00 - 19:00

Middelfart Sparekasse, Middelfart, Havnegade, Middelfart, Danmark

Udsolgt
Større tekst
- 100% +
Læs op

Sådan får du succes – Godnat og sov godt

Søvn er vigtig, det ved vi alle – men er du god til at pleje den? Du tænker måske, at du kan sove, når du bliver gammel. Men søvnmangel og søvnforstyrrelser er decideret skadeligt for kroppen, og kan føre til et hav af livstruende sygdomme.

Mange har fokus på kost og motion, når de vil styrke deres helbred og booste energien. Desværre kan man ikke sige det samme om søvnen. Kom og bliv klogere på, hvordan du forbedre din søvn og dermed dit helbred og din evne til at præstere. 

Få succes med en god nats søvn

Søvn er den reneste naturmedicin, der styrker det mentale heldbred og holder sygdomme fra døren. Det er faktisk muligt at føle sig veludhvilet, klar i hovedet og have overskud. Men det kræver en god søvn. 

Syv tegn på, at du får for lidt søvn:

  • Du er afhængig af et vækkeur
  • Du bliver døsig, når du kører bil
  • Du er afhængig af kaffe
  • Du begår fejl
  • Du er glemsom
  • Du er irritabel
  • Du er ofte syg

Sådan skaber du de bedste rammer for din søvn

Søvnekspert Mikael Rasmussen kommer ind på, hvad søvn er. Hvordan ser den ud? Døgnrytmer, søvnmønster og søvnstadier. Og hvad du kan gøre for at forbedre din søvn? Hvordan bryder du uhensigtsmæssige sovevaner? Og du får helt konkrete værktøjer til at få en bedre søvn.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i foredraget, men tilmelding er nødvendig. Du er velkommen til at invitere en ven eller veninde med. Også selvom de ikke er kunder i Middelfart Sparekasse.

Vi slutter af med en sandwich og en sodavand.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os