Gratis webinar

Tirsdag 30. aug 2022
Kl. 19:00 - 20:00

Deltag her
Større tekst
- 100% +
Læs op

Gratis webinar med Peter Viggo Jakobsen: Krigen i Ukraine

Vil du se eller gense webinaret, kan du gøre det her: https://youtu.be/dE8BjecvW4M

I samarbejde med Sparinvest har vi arrangeret et spændende webinar med krigen i Ukraine som tema.

Få indblik i Ruslands begrundelser for krigen mod Ukraine og et kvalificeret bud på, hvilke konsekvenser Danmark og resten af verdenen kan forvente på længere sigt. Militæranalytiker Peter Viggo Jakobsen og chefstrateg Frederik Engholm giver deres vurderinger af situationen og de fremtidige perspektiver for verdenssamfundet.

Netop krigen i Ukraine har været med til at skabe usikkerhed og kraftige udsving på de finansielle markeder. Det har mange private investorer desværre mærket på deres investeringer i 2022.

Tid & tilmelding

Webinaret afholdes tirsdag 30. august kl. 19.00 og varer ca. 1 time.

Webinaret afholdes på Youtube. Gå ind på linket https://youtu.be/dE8BjecvW4M og klik på “Giv mig besked”, så får du en påmindelse om webinaret.

Det er gratis at deltage.

Vi håber, at du har lyst og mulighed for at deltage.  

Foredragsholderne

]Peter Viggo Jakobsen Peter Viggo Jakobsen er cand.scient. pol. fra Århus Universitet og har en ph.d. i international politik og arbejder som lektor ved Institut for Strategi og Krigsstudier på Forsvarsakademiet.

]Fredrik Engholm Frederik Engholm er chefstrateg i Sparinvest og har stor indsigt i global økonomi, politik og markeder. Frederik Engholms primære fokus ligger på at oversætte globale begivenheder og tolke på, hvordan det påvirker kapitalmarkederne og investeringer generelt.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os