Har du spørgsmål om boligkøb - spørg os
Print Friendly, PDF & Email

Et boligkøb er på alle måder en stor beslutning. Det er en stor investering, men endnu vigtigere så skal boligen danne rammen og din og din families liv i måske mange år. Derfor kan det være på sin plads at tænke over både nuværende og fremtidige behov. Hvis I er et ungt par, der flytter sammen, skal der måske på et tidspunkt være plads til børn – både i antal kvadratmeter, antal værelser og i husets generelle indretning. Har du hund, er et hus lidt uden for centrum med egen have måske at foretrække frem for lejligheden i centrum.

I gennemsnit bor vi 20 år i vores hus, og med det udgangspunkt skal huset kunne rumme dig og familien i flere faser gennem livet.

Boligkøb som investering

Der er naturligvis ingen, der siger, at du skal blive boende i det samme hus i 20 eller 30 år. Men det kan være dyrt at skifte bolig efter få år. Finanskrisen har i hvert fald lært os én ting: Boligpriserne er ikke på en konstant himmelflugt. De går op, og de går ned igen. Derfor skal du ikke se din bolig som et investeringsobjekt, men som rammen om det liv, du gerne vil leve. Hvis du så er heldig at kunne sælge med fortjeneste få år efter, du har købt huset, er det et plus, men det er der bestemt ingen garanti for.

Hvis du vil vide mere om eksempelvis prisudviklingen i et bestemt område, så har Realkreditrådet samlet en stor mængde statistik helt fra 1992 og frem til i dag. Det kan du finde her.

Husk forsikringen

Selv om det er en udgift, du ikke umiddelbart får noget for, er det meget vigtigt, at du har styr på din husforsikring, og at du forholder dig til, hvilken dækning du ønsker. Som i mange andre forhold gælder det, at jo mere du betaler, jo mere får du for pengene. Overvej derfor hvor godt forsikret, du ønsker at være. Middelfart Sparekasse samarbejder med NEM Forsikring, og her kan du se mere om de forskellige typer husforsikring, NEM Forsikring tilbyder.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.