Læs mere om prioritetskredit her
Print Friendly, PDF & Email

MS Prioritetskredit er et lån til dig, der ønsker større fleksibilitet i din økonomi. Lånet fungerer som en kassekredit med din ejerbolig som sikkerhed, og det kan optages som et alternativ til et realkreditlån eller i kombination med et eksisterende realkreditlån i din bolig for en lavere rente end du normalt skal betale for et banklån.

Er friværdien i din ejerbolig inden for 80% (dog 75% i sommerhus), kan du også oprette en MS Prioritetskredit som tillægslån og bruge pengene, som du har lyst til.

Fordele

En af fordelene ved MS Prioritetskredit er bl.a. at ved udbetaling af lånet betaler du ingen kursfradrag, og oprettelsesomkostningerne er som hovedregel lavere end ved et realkreditlån.

Et MS Prioritetskredit kan fx bruges til:

  • Finansiering med kort tidshorisont
  • Nedsparing i din boligs friværdi
  • Fleksibel kredit til lav rente
  • Forældrekøb
  • Udnyttelse af friværdi
  • Energiforbedringer

Tilbagebetaling og indfrielse

En prioritetskredit skal betales tilbage over 10-30 år. Der er mulighed for op til ti års afdragsfrihed. Hvis du sælger boligen, skal kreditten indfries. Kreditten kan helt eller delvist indfris til kurs 100.

Vi klarer oprettelsen af din MS Prioritetskredit i din lokale afdeling, hvor din rådgiver kender området, din bolig ligger i. Og hvis du har brug for at låne udover 80 procent, kan vi hjælpe dig med både boliglån og banklån til andre formål.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.