Med en Bedre Boligopsparing i Sparekassen har du altid penge til boligformål, hvad enten det drejer sig om ny bolig, vedligeholdelse eller udvidelse.
Print Friendly, PDF & Email

Opret en boligopsparing i Middelfart Sparekasse  – det er klogt at være forudseende og spare op. Med en Bedre Boligopsparing i Sparekassen har du altid penge til boligformål, hvad enten det drejer sig om ny bolig, vedligeholdelse eller udvidelse.

Opsparing og lån

Sparekassens boligopsparing indeholder mere end almindelig rente + ekstra præmierente. Efter 2 år giver boligopsparingen låneret på op til 5 gange beløbet, der står på kontoen – dog max 150.000 kr. Du skal dog være opmærksom på, at du ved boligkøb fortsat skal opfylde kravet om 5 % opsparing, før du kan udnytte låneretten. Lånet ydes endvidere på grundlag af almindelig kreditvurdering.

Mindste årlige indskud på boligopsparingen er 2.400 kr. og max 48.000 kr. Kontoen er bundet i 2 år og kan herefter frit hæves med renter og ekstra præmierente når  opsparingen bruges til boligformål.

Hvem kan oprette en boligopsparing?

Boligopsparingen kan oprettes af alle. Jo tidligere i livet du kommer i gang, jo større sum har du til rådighed, den dag du får brug for den. Forældre kan også oprette boligopsparingen til deres børn. Små, månedlige beløb vokser sig store i takt med børnene.

Ønsker du fast månedlig overførsel fra din budget- eller lønkonto, klarer vi også det – ganske gratis.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.