Vi hjælper dig med dit boliglån
Print Friendly, PDF & Email

Få god rådgivning til dig boliglån hos Middelfart Sparekasse. For langt de fleste af os er et huskøb den største investering, vi kommer til at foretage os. Derfor er det vigtigt, at du har fuldt overblik over, hvad du går ind til, før du skriver under på skødet på drømmehuset.

Hvad er et boliglån?

Når du skal købe en ejerbolig, vil lånet typisk blive sat sammen af to lånetyper – et realkreditlån og et boliglån. Op til 80% af boligens værdi kan du låne som realkreditlån (75% ved fritidshus). Resten finansieres med egen opsparing (minimum 5%) og et boliglån hos os.

Et boliglån er altså de 15% af lånet, som du ikke har mulighed for at finansiere via et realkreditlån men i stedet låner i dit pengeinstitut.

Et boliglån kan have en løbetid på op til 20 år, og renten er variabel, dvs. din månedlige ydelse kan falde eller stige i perioder.

Regn på hvor meget du kan låne

Prøv låneberegneren herunder og får hurtigt og nemt en fornemmelse af dine muligheder for at låne til en bolig. Vær dog opmærksom på at beregningen kun er vejledende.

5%-reglen – hav opsparingen klar

Det er ikke længere muligt at låne hele beløbet til boligkøb i dit pengeinstitut. Det er et lovkrav, at du som boligkøber selv skal skaffe 5% af det samlede købesum kontant, så det kan være en god ide at starte i god tid med en boligopsparing.

Et velplanlagt boligkøb begynder længe før, du tager ud med en ejendomsmægler for at se på et hus. Der skal være fuldt overblik over din økonomi, så du ved, hvor meget du kan købe hus for.
Der er med andre ord mange gode grunde til at tage en snak med din personlige rådgiver for at få styr på alle detaljer. Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste – at finde den helt rigtige bolig.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.