MS Oplev app
Print Friendly, PDF & Email

Vidste du, at du som kunde i Middelfart Sparekasse får rabat eller endda fri entre på en række oplevelser?

Oplevelser og rabatter ét sted

I vores app, MS Oplev, har vi samlet alle Sparekassens arrangementer og rabataftaler ét sted, så du nemt og hurtigt får et overblik over de mange muligheder. Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du bl.a. rabat hos flere af landets dyre- og forlystelsesparker, museer og biografen.

Se også hvad Sparekassen støtter.

Sparekassen har en lidt anden tilgang til støtte af det lokale foreningsliv end de fleste sponsorer. Sparekassen forsøger altid at være en aktiv medspiller, og det har båret frugt i form af talrige spændende events og populære traditioner.

Med aktiviteterne forsøger vi at styrke relationen mellem kunder og foreningerne, som oplever en større opbakning til deres arrangementer. Ofte er aktiviteterne knyttet op på sponsorater, og det betyder, at et sponsorat kan vokse sig stort og værdifuldt for alle involverede – både foreningen, deltagerne, kunderne og Sparekassen.

Altid opdateret og lige ved hånden

Med MS Oplev app’en går du aldrig glip af gode oplevelser og rabatter.

MS Oplev til iPhone

MS Oplev til Android

Hent MS Oplev app'en i App Store

Hent MS Oplev app'en til Android

Scan koden og hent MS Oplev til din iPhone
Scan koden og hent MS Oplev til din Android

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.