Lej en bankboks til dine værdigenstande
Print Friendly, PDF & Email

I Middelfart Sparekasse kan du leje en bankboks til dine værdigenstande, smykker eller fx backup af dine billeder. I vores afdelinger har vi bokse i forskellige størrelser og til forskellige priser.

Når du lægger dine værdigenstande i en bankboks, kan der være nogle ting, som du skal være opmærksom på. Tænk fx over, hvor stor værdi tingene, som du lægger i bankboksen har, da din indboforsikring nok har en øvre grænse for, hvor meget den dækker, hvis der skulle ske noget med de ting, du har lagt i boksen. Sørg også for, at du kan dokumentere de værdier, der er i din bankboks.

Pris for leje af bankboks

Prisen på leje af en boks varierer alt efter størrelsen på bankboksen. I Middelfart Sparekasse starter priserne ved 500 kroner for en lille boks.

Ved oprettelse af en lejekontrakt på en boks skal der desuden betales 250 kroner i oprettelse

 

Hvis du vil vide mere eller leje en boks, er du velkommen til at kontakte din rådgiver.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.