Større tekst
- 100% +
Læs op

Middelfart Sparekasse – med stærke rødder i Jelling

19. maj 2022

Middelfart Sparekasse har et specielt bånd til Jelling og omegn. Flere af vores rådgivere har arbejdet mange år i Jelling og har derfor et indgående kendskab til byen og indbyggerne.

Vi er stærkt involveret i forenings- og bestyrelsesarbejde i flere af byens foreninger, da vi har et hjerte for den frivillighed og stærke engagement, der er særegen for Jelling.

Middelfart Sparekasse og Jelling – et godt match

Jelling er en rigtig kultur- og foreningsby. Klubberne og foreningerne trives rigtig godt – blandt andet på grund af de mange frivillige kræfter, der sikrer aktivitet og trivsel.

Oprindeligt er Middelfart Sparekasse stiftet af en forening og som en forening. Det er godt nok 170 år siden, men grundtanken lever videre. Vi er en del af lokalsamfundet. Og når lokalsamfundet har det godt, har sparekassen det godt – og omvendt.

Sunde værdier i Sparekassen – og støttekroner

Vi er stolt hovedsponsor i Jelling forenede Sportsklubber, som dækker de fleste sportsaktiviteter i Jelling.  I Jelling Golfklub er vi også stolt hovedsponsor og glæder os over etableringen af det nye Trackman-center, og det at kunne bidrage med nye trøjer til de mange frivillige.

Jelling Festival og Middelfart Sparekasse

Sidst, men ikke mindst, er vi frivilligsponsor på Jelling Festival, som vel er årets største begivenhed i byen med cirka 5.000 frivillige hjælpere og 35.000 deltagere.

Vores afdelingsdirektør i Vejle, John Hauge Nielsen, er desuden formand for Festivalfonden, som er en del af Jelling Musik Festival. Fonden udlodder hvert år overskuddet til en masse almennyttige foreninger i et stort område rundt om Jelling. Et bidrag som gør en kæmpe forskel, og som gør det nemmere at være forening og frivillig. 

Mød vores Jelling-rådgivere

Christian Christiansen, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Vejle

Christian Christiansen

Christian Christiansen startede som sparekasseelev i Jelling Sparekasse i 1985, og har siden da arbejdet i knap 13 år i Jelling, heraf en del som filialdirektør. Christian er stadig aktiv i en række foreninger og er også bosiddende i Jelling.

Book et møde eller ring til Christian
Heidi Skibsted Borup, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Vejle

Heidi Skibsted Borup

Heidi er en erfaren rådgiver, og hun startede – præcis som Christian – som sparekasseelev i Jelling Sparekasse – dog i 1989, og arbejdede der i knap 33 år. I 2022 kom hun så til Middelfart Sparekasse i Vejle.

Book et møde eller ring til Heidi
John Hauge, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Vejle

John Hauge

John har været afdelingsdirektør i vores Vejle-afdeling siden 2018, og arbejdede før det mange år i Jelling. Først i Jelling Sparekasse som underdirektør, og siden i Den Jyske Sparekasse som områdedirektør. John har desuden bl.a. været formand for Jelling Erhvervsråd, Jelling Turist og Udviklingsråd og nu Festival Fonden.

Book et møde eller ring til John

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen.

I Jelling har vi blandt andet indgået sponsorater med JFS, Jelling Musikfestival og Jelling Golfklub, der er foreninger med de samme værdier som os, og som skaber en synlig lokal forskel.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os. 

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os