Større tekst
- 100% +
Læs op

Christian, Heidi og John - dine lokale rådgivere

19. maj 2022

Christian, Heidi og John står klar til at gøre en forskel for dig og din økonomi.

I Middelfart Sparekasse rådgiver vi om de komplekse ting, som boligkøb, pensionsopsparing og investering, men vi er også klar til en snak om din daglige økonomi

Hos os får du en personlig rådgiver, så du er godt stillet, når du har brug for sparring. Her er den rette timing ofte vigtig, og derfor kan du også kontakte din rådgiver direkte på telefon eller e-mail.

Har du lyst til at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi, så ring til Christian, Heidi, John eller en af vores andre rådgivere i Vejle eller Tørring.

Ring eller skriv til Christian Christiansen Ring eller skriv Heidi Skibsted Borup Ring eller skriv til John Hauge Nielsen

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2021 toppede vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image blandt ansatte i sektoren, og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen.

I Jelling har vi blandt andet indgået sponsorater med JFS, Jelling Musikfestival og Jelling Golfklub, der er foreninger med de samme værdier som os, og som skaber en synlig lokal forskel.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os. 

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os