Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg blev i 2018 ansat som afdelingsdirektør i "Ny Vejle" afdeling efter 23 gode år i den Jyske Sparekasse, hvor jeg blandt andet har besiddet poster som afdelingsdirektør, områdedirektør og underdirektør . Vi samlede Ødsted, Vinding og Vejle afdeling i en ny stor afdeling på havnen i Vejle i januar 2019. Efterfølgende har vi fået stabsafdelinger ind på Investering, pension, telefonservice og fællesservice, så vi i 2021 har 70 kollegaer her i huset. Så vi kan roligt sige, at vi er et kompetencecenter. Jeg har nogle helt fantastiske dygtige kollegaer, som har tilvalgt sparekassen, fordi de bare gerne vil lave god rådgivning og ikke ønsker at være sted, hvor alt går ud på at nå et salgsbudget. Jeg er en klar teamspiller og anser alle som lige vigtige brikker i sparekassen. Jeg er meget opmærksom på at vi lever af kunderne, og går meget op i service, tilgængelighed og kvalitet, så vi kan få tilfredse kunder. Jeg er meget målrettet og dedikeret, og har altid haft det udgangspunkt, at skal jeg stille krav til andre mennesker, så skal jeg også stille krav til mig selv. Mit CV indeholder derfor både en uddannelse som statsaut. ejendomsmægler, en master i ledelse, en international CBA og en executive MBA.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med John Hauge

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os