Selvbetjening
Print Friendly, PDF & Email

Selv om vi altid er klar til at hjælpe, har det også en værdi at kunne klare tingene selv. Derfor har vi har samlet de selvbetjeningsløsninger, vi tilbyder dig som erhvervskunde i Middelfart Sparekasse.

Vores ambition er at tilbyde moderne, tidssvarende digitale ydelser – men også den personlige rådgivning, når du har behov for det.

Husk: Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Beskedservice

Hvorfor bruge arbejdstid med at holde øje med, om der er kommet post fra Sparekassen, når du kan få besked helt automatisk?

Med Sparekassens beskedservice, kan du få en mail eller sms, når der er post fra os. Alt du skal gøre for at få besked er at kontakte din rådgiver, så klarer vi resten.

Sikker kommunikation

Når du skal udveksle dokumenter og fortrolige oplysninger med din rådgiver, så anbefaler vi dig at bruge “Sikker kommunikation” via net- eller mobilbanken. Til forskel fra kommunikation på almindelig mail, er sikkerheden helt i top, og du er dermed garanteret, at dine data ikke opsnappes af andre. Samtidig er det også let og overskueligt for dig at have samlet din kommunikation med Sparekassen ét sted. Al kommunikation gemmes, så det er let at finde den frem på et senere tidspunkt, hvis du får behov for det.

Her finder du “Sikker kommunikation”

Sikker kommunikation finder du i netbanken under “Min postkasse”.

I Netbanken skal du vælge menupunktet [Kommunikation] og derefter menupunktet [Min postkasse]

I mobilbanken kan du kommunikere sikkert via menuen “Beskeder”.

Få besked når der er post til dig

Når der er beskeder til dig fra Sparekassen, vil det fremgå af Netbanken, men du kan også få besked pr. sms eller e-mail, når der er svar på din henvendelse eller nye beskeder.

For at blive tilknyttet den service, skal du kontakte din rådgiver, så sørger vi for resten.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.