Hør hvad andre erhvervskunder siger
Print Friendly, PDF & Email

Middelfart Sparekasse er måske nok et lidt anderledes pengeinstitut. Hos os er personlig rådgivning og kundeservice nemlig i fokus.

Sagt lidt firkantet, så tror vi ikke, at god kundeservice kan puttes på en gylden formel. For os handler det om at vise forståelse for den enkelte kundes konkrete situation og forsøge at være på forkant med kundernes behov.

Herunder kan du både se og høre, hvad andre erhvervskunder synes om Middelfart Sparekasse.

Farver og Striber

I Middelfart Sparekasse lægger vi vægt på, at rådgiveren har handlekraft, så vi kan hjælpe vores kunder, når de har brug for det. Vi lægger også vægt på, at der er tillid mellem kunden og rådgiveren.

Begge dele oplever Lars-Peter Jensen, indehaver af Farver og Striber i Odder i samarbejdet med erhvervsrådgiver Ole Hermansen fra vores afdeling i Aarhus. Hør mere om deres samarbejde i videoen her.

Om Artusbyg A/S

Der er ikke noget værre end at være et nummer i en kø. Så det er man heldigvis ikke som kunde i Middelfart Sparekasse. Sådan lyder det fra Bent Olsen, indehaver af Artusbyg A/S.
“Når jeg ringer til Jørgen, tager han telefonen. Og hvis han ikke gør, så ringer han i hvert fald tilbage.” Som erhvervskunde har du ofte brug for, at det skal gå hurtigt. Derfor har vi sikret, at du har direkte adgang til din personlige rådgiver, så du kan komme videre med din forretning i stedet for at vente på svar fra banken.

Om Ditlevsdal Bison Farm

Et tæt samarbejde med den personlige rådgiver er alfa og omega for Niels Henrik Ove, indehaver af Ditlevsdal Bison Farm. Det får han med erhvervsrådgiver Malene Petersen. Der er hurtige svar og kompetent sparring – og ikke mindst: Hun er til at få fat på, når Niels Henrik Ove skal bruge hende. Se videoen og bliv meget klogere på, hvordan et tæt samarbejde mellem kunden og Sparekassen er en fordel for begge parter – det kan det også blive for dig og din virksomhed.

Om Poul "Maler"

Det er til gavn for forretningen at have en rådgiver, der kender virksomheden, og som ikke er bange for at give kvalificeret modspil. Det får Poul “Maler” Hansen, indehaver af Malerfirmaet Sv. Hansen og Sønner ApS af Rudi Sønderskov, erhvervskundechef i Middelfart Sparekasse.

Jannika og Thorsten Simonsen,  Svendborg Dækcenter

Det var let at skifte til Sparekassen - hør hvad andre erhvervskunder siger

Om Jannika og Thorsten Simonsen

Søskendeparret Jannika og Thorsten Simonsen har drevet Svendborg Dækcenter siden 2002. Stort set lige siden starten har Steen Tinsfeldt været deres bankrådgiver og blandt andet hjulpet dem, da de i 2007 byggede et helt nyt værksted, hvor de i alt beskæftiger otte medarbejdere i dag. På grund af det tætte parløb, var de ikke længe om at beslutte at skifte pengeinstitut, da Steen Tinsfeldt i november 2015 blev afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasses nyåbnede afdeling i Svendborg.

Thomas Øbo Sørensen, Viggo Sørensen Tømmerhandel og Kassefabrik

Om Thomas Øbo Sørensen

Viggo Sørensen Tømmerhandel og Kassefabrik er en af Esbjergs ældste virksomheder. I en travl hverdag er det afgørende for direktør Thomas Øbo Sørensen, at han kan få hurtige svar fra sin bank, når det gælder. Det får han hos sin rådgiver, Gert Andersen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.