Hør hvad andre erhvervskunder siger

Middelfart Sparekasse er måske nok et lidt anderledes pengeinstitut. Hos os er personlig rådgivning og kundeservice nemlig i fokus.

Sagt lidt firkantet, så tror vi ikke, at god kundeservice kan puttes på en gylden formel. For os handler det om at vise forståelse for den enkelte kundes konkrete situation og forsøge at være på forkant med kundernes behov.

Herunder kan du både se og høre, hvad andre erhvervskunder synes om Middelfart Sparekasse.

Thomas Øbo Sørensen, Viggo Sørensen Tømmerhandel og Kassefabrik

Om Thomas Øbo Sørensen

Viggo Sørensen Tømmerhandel og Kassefabrik er en af Esbjergs ældste virksomheder. I en travl hverdag er det afgørende for direktør Thomas Øbo Sørensen, at han kan få hurtige svar fra sin bank, når det gælder. Det får han hos sin rådgiver, Gert Andersen.

Jannika og Thorsten Simonsen,  Svendborg Dækcenter

Det var let at skifte til Sparekassen - hør hvad andre erhvervskunder siger

Om Jannika og Thorsten Simonsen

Søskendeparret Jannika og Thorsten Simonsen har drevet Svendborg Dækcenter siden 2002. Stort set lige siden starten har Steen Tinsfeldt været deres bankrådgiver og blandt andet hjulpet dem, da de i 2007 byggede et helt nyt værksted, hvor de i alt beskæftiger otte medarbejdere i dag. På grund af det tætte parløb, var de ikke længe om at beslutte at skifte pengeinstitut, da Steen Tinsfeldt i november 2015 blev afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasses nyåbnede afdeling i Svendborg.

Jens Bonefeld, QRS

QRS

Om Jens og QRS

Det er 12 år siden, at Jens Bonefeld sammen med to partnere stiftede QRS, Quality Robot Systems, en højt specialiseret virksomhed, der leverer ”kundespecifikke automatiseringsanlæg til maskinindustrien”. Med andre ord leverer QRS skræddersyede robotter, som er bygget til at løse en specifik arbejdsgang i en virksomhed. De 23 medarbejdere kan både programmere robotter til at løse en opgave, og de kan også bygge anlæg helt fra bunden, hvis det er nødvendigt.

Om Poul "Maler"

Det er til gavn for forretningen at have en rådgiver, der kender virksomheden, og som ikke er bange for at give kvalificeret modspil. Det får Poul “Maler” Hansen, indehaver af Malerfirmaet Sv. Hansen og Sønner ApS af Rudi Sønderskov, erhvervskundechef i Middelfart Sparekasse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her