Middelfart Sparekasse er i både 2014, 2015 og 2016 kåret som pengeinstituttet med de mest tilfredse erhvervskunder. Hvis du også vil være kunde hos os, kan vi garantere dig en række fordele:

  • Du får en personlig rådgiver, der kender dig og din virksomhed
  • Du får mobiltelefonnummer og mail til din erhvervsrådgiver, så du så let som muligt kan træffe ham eller hende
  • Du får hurtigt svar. Vores rådgivere har stor beslutningskraft, så når du har brug for et svar, så kan du få det.

Så let er det at skifte til os

Naturligvis er der noget arbejde forbundet med at skifte bank. Der skal sættes en række underskrifter, og vi skal have en række oplysninger om dig og din virksomhed. Når det er sagt, så gør vi det så let som overhovedet muligt for dig at skifte til os.

  • Din personlige rådgiver hjælper dig gennem hele forløbet
  • Vi flytter dine aftaler omkring fx betalingsterminaler
  • Vi har prøvet det mange gange før, så vi hjælper dig med at huske alle de små detaljer undervejs.

Det var let at skifte til Sparekassen

Svendborg Dækcenter er ny kunde i Middelfart Sparekasse. Her ses indehaverne Jannika og Thorsten Simonsen.

Søskendeparret Jannika og Thorsten Simonsen ejer i fællesskab Svendborg Dækcenter. De har skiftet til Middelfart Sparekasse, og det var ganske ligetil – ikke mindst fordi de forberedte bankskiftet grundigt. Læs hele artiklen her.

Legitimation

Loven mod hvidvask af penge og finansiering af terrorisme kræver, at alle pengeinstitutter sikrer, at deres kunder legitimerer sig. Vi skal derfor have en kopi af din legitimation samt nogle oplysninger om din virksomhed.

Forretningsomfang og skattepligt i udlandet

Pengeinstitutterne skal kende kundernes forventede forretningsomfang og formål med at være kunde i pengeinstituttet. Vi er desuden forpligtede til at indberette kunder, der er skattepligtige i række andre lande end Danmark, til de danske skattemyndigheder, som derefter rapporterer videre til de pågældende lande (USA samt lande, der deltager i CRS-samarbejdet).

Hvad skal du gøre?

Nedenfor kan du vælge den relevante type virksomhed, og se, hvilke oplysninger vi har brug for. Du kan udfylde skemaerne på skærmen eller printe det og udfylde det på papir. Skemaet kan også udfyldes ved dit første møde med din rådgiver.

Nuværende kunder

Selvom du har været kunde hos os i flere år, kan du godt blive bedt om at indlevere legitimation, såfremt vi ikke allerede har legitimationen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her