Bliv erhvervskunde i Middelfart Sparekasse
Print Friendly, PDF & Email

Middelfart Sparekasse er i både 2014, 2015 og 2016 kåret som pengeinstituttet med de mest tilfredse erhvervskunder. Hvis du også vil være kunde hos os, kan vi garantere dig en række fordele:

  • Du får en personlig rådgiver, der kender dig og din virksomhed
  • Du får mobiltelefonnummer og mail til din erhvervsrådgiver, så du så let som muligt kan træffe ham eller hende
  • Du får hurtigt svar. Vores rådgivere har stor beslutningskraft, så når du har brug for et svar, så kan du få det.

 

Så let er det at skifte til os

Naturligvis er der noget arbejde forbundet med at skifte bank. Der skal sættes en række underskrifter, og vi skal have en række oplysninger om dig og din virksomhed. Når det er sagt, så gør vi det så let som overhovedet muligt for dig at skifte til os.

  • Din personlige rådgiver hjælper dig gennem hele forløbet
  • Vi flytter dine aftaler omkring fx betalingsterminaler
  • Vi har prøvet det mange gange før, så vi hjælper dig med at huske alle de små detaljer undervejs.

Et tæt samarbejde er alfa og omega

Et tæt samarbejde med den personlige rådgiver er alfa og omega for Niels Henrik Ove, indehaver af Ditlevsdal Bison Farm. Det får han med erhvervsrådgiver Malene Petersen. Der er hurtige svar og kompetent sparring – og ikke mindst: Hun er til at få fat på, når Niels Henrik Ove skal bruge hende. Se videoen og bliv meget klogere på, hvordan et tæt samarbejde mellem kunden og Sparekassen er en fordel for begge parter – det kan det også blive for dig og din virksomhed.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.