MS Invest
Print Friendly, PDF & Email

MS Invest er en investeringsforening, der er ejet af medlemmerne

MS Invests medlemmernes indskud investeres i værdipapirer i afdelingen Value Aktier, der er børsnoteret. Medlemmer, der lader deres andele i MS Invest navnenotere, får stemmeret og indflydelse i foreningen.

MS Invests mål er at pleje medlemmernes midler og give dem et så godt afkast som muligt inden for de fastsatte rammer og den aftalte risikoprofil. Ved at investere i MS Invest Value Aktier opnår du stor risikospredning, idet opsparingen investeres i aktier over hele verden i forskellige brancher. Du kan finde yderligere information om MS Invest i prospektet, som du kan få i alle Middelfart Sparekasses filialer samt udskrive her fra hjemmesiden – klik her.

Porteføljen er i de bedste hænder

Porteføljemanager Jørn Linde Andersen har en afkasthistorie, som har vakt opsigt i branchen. Fra 1999 til 2005 skaffede hans sikre hånd investorerne et akkumuleret afkast, der lå højere, end hvad verdensindekset kunne præstere i samme 7 års periode. Hans indstilling til sikkerhed ligger helt på linje med det, vi gerne vil tilbyde dig som investor. I december 2016 kårede Jyllands-Posten og Dansk Aktie Analyse Jørn Linde Andersen til “Årets porteføljemanager”. Det skyldtes både det flotte afkast, han sikrede MS Invests medlemmer i 2016 og hans mangeårige, vedholdende investeringsstrategi, som også på den lange bane har været givtig for investorerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.