Menu 
MS Invest

MS Invest er en investeringsforening, der er ejet af medlemmerne

MS Invests medlemmernes indskud investeres i værdipapirer i afdelingen Value Aktier, der er børsnoteret. Medlemmer, der lader deres andele i MS Invest navnenotere, får stemmeret og indflydelse i foreningen.

MS Invests mål er at pleje medlemmernes midler og give dem et så godt afkast som muligt inden for de fastsatte rammer og den aftalte risikoprofil. Ved at investere i MS Invest Value Aktier opnår du stor risikospredning, idet opsparingen investeres i aktier over hele verden i forskellige brancher. Du kan finde yderligere information om MS Invest i prospektet, som du kan få i alle Middelfart Sparekasses filialer samt udskrive her fra hjemmesiden – klik her.

Porteføljen er i de bedste hænder

Porteføljemanager Jørn Linde Andersen har en afkasthistorie, som har vakt opsigt i branchen. Fra 1999 til 2005 skaffede hans sikre hånd investorerne et akkumuleret afkast, der lå højere, end hvad verdensindekset kunne præstere i samme 7 års periode. Hans indstilling til sikkerhed ligger helt på linje med det, vi gerne vil tilbyde dig som investor. I december 2016 kårede Jyllands-Posten og Dansk Aktie Analyse Jørn Linde Andersen til “Årets porteføljemanager”. Det skyldtes både det flotte afkast, han sikrede MS Invests medlemmer i 2016 og hans mangeårige, vedholdende investeringsstrategi, som også på den lange bane har været givtig for investorerne.

 

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt,
hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her