Investering på mobilen
Print Friendly, PDF & Email

Det er nu muligt at handle værdipapirer direkte fra mobilen – eller holde øje med udviklingen i dine investeringer.

I mobilbanken finder du:

  • Overblik over depoter og deres daglige udvikling, herunder også adgang til indholdet i de enkelte depoter samt alle bevægelser på et depot
  • Søgefunktion til at finde værdipapirer samt mulighed for at finde papirdetaljer for de enkelt papirer
  • Adgang til alle potentielle handelstyper på givne værdipapirer
  • Ordrebog, som indeholder aktive ordrer, samt dagens gennemførte handler
  • Favoritliste over de papirer, som du selv har markeret som favoritter
  • Markedsoversigt, hvor OMX markederne kan følges.

 

Se live-kurser på mobilen

Aktiemarkedet kan være en turbulent størrelse med store udsving i både positiv og negativ retning inden for nogle gange bare få minutter. Normalt vises kurserne i din net- og mobilbank med 15 minutters forsinkelse, men nu kan vi for 25 kr. pr. måned tilbyde adgang til realtidskurser i både net- og mobilbanken.

Tilmelding til realtidskurser foregår i netbanken – både for netbanken og mobilbanken. Du skal bruge NemId for at tilmelde dig.

Gå til Aftaler -> Kundeaftale -> tilmeld realtidskurser. Bemærk, at du skal tilmelde funktionen i både net- og mobilbanken, hvis du vil bruge den på begge platforme.

Hvis du har brug for hjælp med tilmeldingen, er din rådgiver altid klar til at hjælpe.

Handler du allerede med værdipapirer?

Hvis du allerede handler værdipapirer via netbank, finder du det nye Investeringsunivers i toppen af din mobilbank sammen med de øvrige universer.

Hvis du gerne vil i gang med at handle værdipapirer i mobilbanken

Kan du ikke se Investeringsuniverset i din mobilbank, skyldes det sandsynligvis, at du endnu ikke er tilmeldt i netbank eller ikke har et depot. Du kan selv tilmelde dig Investeringsuniverset og godkende handel med værdipapirer via din netbank, og hvis du ikke har noget depot, kan din rådgiver hjælpe dig videre.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.