Print Friendly, PDF & Email

Tal med din rådgiver om investering

Hvor investeringer før i tiden var forbeholdt professionelle og velhavere, er det nu blevet en folkesport. Mange foretager selv deres investeringer via netbank, hvilket for mange er ganske fornuftigt.

I Sparekassen ser vi det som en af vores vigtige opgaver, at være din sparringspartner i forbindelse med din investeringsstrategi.

Der er dog ingen, der kender dagen i morgen – og det gør vi heller ikke i Sparekassen. Det, vi kan tilbyde dig er, at give en grundig rådgivning om investering og omkring de mange forskellige investeringsalternativer, der er interessante for dig. Din rådgiver kan også give dig et overblik over de skattemæssige konsekvenser ved dine investeringer.

 


Større sikkerhed for dig som investerer

EU har taget konsekvensen af, at investering er blevet en folkesport og har indført en fælles standard for, hvordan man afgør netop din risikoprofil (MiFID).

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.