Større tekst
- 100% +
Læs op

Til fælles bedste

Se din økonomi blomstre i takt med dit lokalsamfund

Når Middelfart Sparekasses afdelinger lukker kl. 16, kan man med nogen ret argumentere for, at livet i mange af byerne først begynder for alvor. Livet efter fyraften. Da vågner foreningslivet og med det de mange fællesskaber, som udgør fundamentet for sammenholdet i de lokale samfund.

I Sparekassen bakker vi op om livet efter fyraften. Både som sponsor, partner og arrangør er vi med til at sikre liv i de områder, hvor vi har afdelinger.

Det har måske ikke så meget at gøre med at drive sparekasse, men vi lever af og med de levende lokalsamfund.

Bliv en del af fællesskabet

Bliv kunde i Middelfart Sparekasse – vi er med dig, når du skal tage både store og små økonomiske beslutninger. Det kræver tillid, og derfor får du en personlig rådgiver, du altid kan kontakte, og som kender dig og din økonomi. Din rådgiver kan hjælpe dig med alt fra din daglige økonomi til fx billån og boliglån.

De bedste løsninger finder vi nemlig sammen. Det kalder vi Til fælles bedste.

  • Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

  • Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2021 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image blandt ansatte i sektoren, og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

  • Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i repræsentantskabet.

  • En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.


Bliv en del af fællesskabet

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os – her er plads til både erhvervs- og privatkunder.

Book møde Ring mig op

Vi gider dem, der gider andre

Middelfart Sparekasse blev stiftet som en forening af en forening, og derfor er det helt naturligt, at foreningernes ve og vel ligger os på sinde.

Foreningskunder er velkomne i Middelfart Sparekasse, og vi er stolte af at huse næsten 2.000 forskellige foreninger, som beskæftiger sig med alverdens forskellige aktiviteter.

Mangfoldigheden er stor derude, og uanset om du er dykker, spiller rollespil, står på skateboard, arbejder med træ eller elsker at klatre, findes der foreninger, hvor du kan dyrke din passion med ligesindede.

Et sted, hvor venskaber og fællesskaber blomstrer. Vi ved fra vores foreningskunder, at det, som betyder allermest, når medlemmerne mødes, er fællesskabet.

Det handler om at mødes om noget, man går op i. Men det handler først og fremmest om at mødes.

Sådan skifter du bank
Læs mere
Bliv kunde
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os