Større tekst
- 100% +
Læs op

Skift til Middelfart Sparekasse i Silkeborg

Bliv kunde i Middelfart Sparekasse i Silkeborg. Vi er med dig, når du skal tage både store og små økonomiske beslutninger. Det kræver tillid, og derfor får du en personlig rådgiver, du altid kan kontakte, og som kender dig og din økonomi. Din rådgiver kan hjælpe dig med alt fra din daglige økonomi til fx billån og boliglån.

De bedste løsninger finder vi nemlig sammen. Det kalder vi Til fælles bedste

Book møde Bliv ringet op af en rådgiver
Bedste image i finanssektoren for 7. gang

Tre gode grunde til at vælge Middelfart Sparekasse

  • Bedste service
  • Bedste rådgivning
  • Højeste troværdighed

Og det er ikke bare noget vi siger. Faktisk er det kunderne, der siger det. Middelfart Sparekasse er for 7. gang kåret som dét danske pengeinstitut med den bedste service og rådgivning – men vi har også øvet os i over 170 år.

Det er Finanswatch og Wilke, der står for den årlige kundeimageanalyse, hvor vi sammen med resten af den finansielle sektor bliver evalueret benhårdt af kunderne. 

Lidt om Middelfart Sparekasse

  • Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

  • Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2023 blev vi for syvende gang siden 2016 kåret af bankkunder i Danmark til pengeinstituttet med det bedste image. Det gør os særligt stolte, at vi fremhæves for vores service, rådgivning og troværdighed.

  • Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

  • En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Læs mere
Sådan skifter du bank
Læs mere
Læs mere
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Læs mere

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os – her er plads til både erhvervs- og privatkunder.

Book møde i Silkeborg Bliv ringet op af en rådgiver i Silkeborg
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os