Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi specialiserer i små og mellemstore virksomheder

Din virksomhed og Middelfart Sparekasse – et godt partnerskab!

Størrelsen betyder noget. Vi ved, hvad vi er gode til – og kender vores begrænsninger.  Derfor har vi valgt at fokusere på at blive rigtig gode til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at nå deres mål. Det betyder, at du og din virksomhed er højt prioriteret hos os.

Eneste erhvervsbank i byen

Fredericia har meget at byde på – og det gælder også når vi taler erhvervsliv. Derfor er vi også til stede lige her hvor det hele sker – nemlig i Fredericia.

Som det eneste pengeinstitut.

Vi sidder i Prinsessegade 95, hvor du altid kan komme ind og få en snak om din virksomhed. Her kan du møde Rudi, Christian, May, Jens Christian og alle de andre. Vil du hellere have at vi kommer til dig, gør vi hellere end gerne det.

Book møde med en erhvervsrådgiver

Hvad kan du forvente?

Personlig erhvervsrådgiver og direkte kontakt

Du får en personlig erhvervsrådgiver, som du kan kontakte direkte i din lokale afdeling, på telefon, på sms og på e-mail – præcis ligesom din rådgiver vil kontakte dig, når der er noget at tale om.

Vi kommer til dig

Vi kommer utrolig gerne på besøg i din virksomhed – det er jo den, det handler om, og så giver det bare bedre mening at mødes dér end i et mødelokale i sparekassen.

Formålet med den personlige kontakt er at opbygge et godt, langvarigt og tillidsfuldt forhold. På den måde sikrer vi gode resultater for både dig og os.

Beslutningsdygtighed og fleksibilitet

Din rådgiver har stor beslutningsdygtighed, og hvis der endelig skal flere øjne på en sag, går det også hurtigt. Det betyder, at du kan få svar når du har brug for det.

Godt omdømme og tilfredse erhvervskunder

Tilfredse kunder er kernen i vores forretning. Vi skaber tilfredse kunder gennem god service, tilgængelighed og selvfølgelig gode produkter. Men også via tilfredse medarbejdere. Vi er nemlig overbeviste om, at glade medarbejdere gør det bedre. Og så bliver kunderne også tilfredse.

Noget tyder på at det virker. Vi har det bedste image blandt ansatte i finanssektoren, og vi ligger hvert år i top i image- og tilfredshedsundersøgelser blandt vores kunder.

Hvilke services får du hos os?

ESG og bæredygtighed: Sparring om de voksende krav [FAKTATJEKKES!!]

Der er kommet en lang række krav til virksomheders bæredygtighed, og rapportering om det, og der er flere på vej. Det kan vi hjælpe med.

Alle vores erhvervsrådgivere er certificerede i at vejlede om ESG-rapportering, og det kommer dig til gode som kunde hos os.

Crediwire: Gratis adgang til et nemt og perfekt overblik over din virksomheds økonomi

Crediwire er et digitalt budget- og rapporteringsværktøj, der giver dig et enkelt og visuelt overblik over din virksomheds økonomi. Du får indsigt, som hjælper dig til at træffe bedre beslutninger, der styrker din virksomheds forretning og konkurrenceevne.

Gratis adgang til Bank Connect

Bank Connect gør dit bogholderi mere digitalt. Det udveksler automatisk betalingsoplysninger og kontobevægelser direkte mellem dit økonomisystem (ERP) og Middelfart Sparekasse.

Det betyder, at du fx ikke behøver at bruge netbanken for at betale regninger, sende betalingsinstrukser eller se kontoudtog – det sker alt sammen direkte i dit økonomisystem.

Digitalisering og betalinger

Få betalingerne i hus uden tidsspilde. Vi rådgiver dig i betalingsløsninger, så dine kunder får den nemmeste løsning at betale på – og du nemt og elegant får pengene i kassen. På den måde kan du fokusere på vækst og udvikling.

Kollektiv netbankforsikring

Det hører heldigvis til sjældenhederne, at it-kriminelle får adgang til danske netbanker. Sker det, kan det dog få alvorlige følger, hvis virksomheden ikke er forsikret. Erhvervskunder hæfter nemlig selv for misbrug og får ikke dækket eventuelle tab i forbindelse med et indbrud i virksomhedens netbank – i modsætning til private kunder jf. gældende forbrugerlovgivning.

Hvem er vi?

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati Book møde

Vi har fokus på lokalsamfundet

Når Middelfart Sparekasses afdelinger lukker kl. 16, kan man med nogen ret argumentere for, at livet i mange af byerne først begynder for alvor. Livet efter fyraften. Da vågner foreningslivet og med det de mange fællesskaber, som udgør fundamentet for sammenholdet i de lokale samfund.

I Sparekassen bakker vi op om livet efter fyraften. Både som sponsor, partner og arrangør er vi med til at sikre liv i de områder, hvor vi har afdelinger.

Det har måske ikke så meget at gøre med at drive sparekasse, men vi lever af og med de levende lokalsamfund.

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

I Fredericia støtter vi bl.a. XX, XX, XX og XX. Og så kan du selvfølgelig ofte møde os i netværkene i håndboldhallen eller på Monjasa Park [faktatjek!!]

Se, hvordan vi støtter lokalt Bliv kontaktet af en rådgiver

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os – her er plads til både erhvervs- og privatkunder.

Mød vores nyeste erhvervskolleger

Jens Christian Christensen
Læs mere
Søren Andersen
Læs mere
Book møde i Fredericia Bliv ringet op af en erhvervsrådgiver i Fredericia
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os