Større tekst
- 100% +
Læs op

Erhverv

Velkommen til Søren Andersen

30. august 2023

Gennem størstedelen af sine foreløbigt 35 år i finanssektoren har 56-årige Søren Andersen beskæftiget sig med ledelse på forskellige niveauer. Han har været vidt omkring, og nu er det erhvervskunderne her i Sparekassen, som får glæde af hans kompetencer.

Book et møde med Søren

Søren trådte ind i den finansielle sektor i 1988 som elev i den daværende Provinsbanks afdeling i Hadsund. Det var dog i forbindelse hans senere uddannelse på Danske Banks Akademi, at han for alvor tog hul på sin ledelseskarriere.

Over årene er det blevet til mange forskellige jobs, men Søren fremhæver selv sin tid som salgsdirektør i ejendomsmæglerkæden Home, samt senere stillinger som områdedirektør i Danske Bank i Silkeborg og siden Fredericia. Senest har han arbejdet som erhvervsdirektør i Spar Nord i Syddanmark med afsæt i Kolding.

Søren er oprindeligt fra Vendsyssel, men har grundet forskellige jobs flyttet rundt i landet, indtil han i 2008 landede i Fredericia, hvor han har følt sig hjemme siden.

Her bor han i Vestbyen sammen med sin hustru Jette, som ligeledes arbejder i Middelfart Sparekasse.

Søren er lokalt engageret i forskellige sammenhænge. Blandt andet i Lillebælt Rotary Klub og som bestyrelsesmedlem på International Business College Fredericia.

Søren Andersen, erhvervskundechef i Middelfart Sparekasse

Jeg har lært Middelfart Sparekasse indirekte at kende gennem min bedre halvdel, og sparekassens værdisæt og ordensbegreber tiltaler mig. Jeg har altid følt mig meget velkommen, når jeg har været med som påhæng, og det har bestemt ikke ændret sig nu, hvor jeg selv er blevet en del af sparekassen, siger Søren Andersen, der kommer til at arbejde på tværs af alle sparekassens afdelinger.

Min opgave er at hjælpe med at løfte erhvervsområdet i de byer, hvor vi har afdelinger. Jeg kommer til at have base i Middelfart, men meget af mit arbejde vil foregå ude i landet og blive meget netværksrelateret i samarbejde med de forskellige afdelinger. Gennem årene har jeg opbygget mange gode erhvervsrelationer især i Silkeborg, Aarhus og Trekantområdet, men jeg vil selvfølgelig også være at finde i de områder, hvor jeg endnu ikke har samme relationer.

Fritiden bruges gerne med familie og venner – ikke mindst med børn og svigerbørn – og det må meget gerne være i sommerhuset tæt på Skagen.

Når der er tid til det, tager Søren Andersen gerne en tur på den gamle BMW-motorcykel, hvilket altid har været en stor passion.

Søren Andersen har desuden spillet håndbold i mange år og har efter eget udsagn også opnået et passende handicap i golf. I det hele taget har idræt og uddannelse altid betydet meget for Søren Andersen, hvorfor han er engageret som bestyrelsesformand for Fredericia Eliteidræt og Fredericia Idrætsfond.

Book et møde med Søren her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Søren her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Kontakt Søren direkte
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os