Større tekst
- 100% +
Læs op

Fælles Om. Økonomien

Bliv kunde

Er du på udkig efter en ny bank? Måske en sparekasse, hvor du altid kan kontakte din personlige rådgiver, hvis du har brug for hjælp? Måske står overvejer du at skifte bank i forbindelse med boligkøb? Eller måske tænker du, at du kan få bedre service og vilkår end i din nuværende bank?

Der kan være mange grunde til, at du overvejer at skifte bank. Uanset tager vi gerne et kig på din økonomi og giver dig et overblik over dine muligheder.

Vi er med dig, når du skal tage både store og små økonomiske beslutninger – både daglig økonomi, billån, boliglån, investering og meget mere. Det kræver selvfølgelig tillid – derfor får du en personlig rådgiver, du altid kan kontakte, og som kender dig og din økonomi. Din rådgiver kan hjælpe dig med alt fra din daglige økonomi til fx billån og boliglån.

De bedste løsninger finder vi nemlig sammen. Det kalder vi Til fælles bedste

Book møde Bliv ringet op af en rådgiver

Sådan bliver du kunde i Middelfart Sparekasse

Vi hjælper dig hele vejen gennem bankskiftet til Middelfart Sparekasse, og du har altid din personlige rådgiver med på sidelinjen.

Hvis du gerne vil blive kunde i Middelfart Sparekasse, kan du enten booke et møde her på vores hjemmeside, bede om at blive ringet op af en rådgiver eller ringe til den af vores afdelinger, du gerne vil være kunde i.

Vi ringer dig op og får en kort snak om, hvilke behov du og din økonomi har, og vi aftaler et evt. mødetidspunkt for et møde, hvor vi får styr på detaljerne.

Se hvordan du skifter bank trin for trin

Hvad får du i Middelfart Sparekasse?

 • Du får din egen personlige rådgiver, som står klar til at hjælpe dig, og som du altid er velkommen til at kontakte.

 • Din rådgiver kan hjælpe dig med bl.a. billån, boliglån, betalingskort, budget og meget mere. Og du kan få rådgivning på hverdage mellem kl. 8 og 18.

 • Middelfart Sparekasse har altid været en aktiv del af lokalsamfundet, og vi støtter initiativer, der gør en forskel i vores område –  sponsorater, studielegater og forenings- og kulturliv.

 • Med en score på 76,4 ud af 100 mulige point ligger Middelfart Sparekasse endnu engang helt i top i Finanswatch og Wilkes årlige kundeimageanalyse, hvor vi sammen med resten af den finansielle sektor bliver evalueret benhårdt af kunderne. 

  Her kan du se, hvordan Sparekassen ligger placeret på de ni parametre, som indgår i undersøgelsen.

  • Har en god service (nr. 1)
  • Har god rådgivning (nr. 1)
  • Er troværdig (kan stole på dem) (nr. 1)
  • Formår at udvikle nye produkter og services (nr. 3)
  • Overholder love og regler (nr. 1)
  • Har konkurrencedygtige priser (nr. 3)
  • Har god økonomi (nr. 2)
  • Er god og synlig i deres kommunikation (nr. 2)
  • Har en bæredygtig profil (nr. 2)

  Finansimage-undersøgelsen er baseret på 3.354 kundeinterviews

  De 28 største danske pengeinstitutter målt på udlån indgår i undersøgelsen, der er gennemført i perioden 29. august – 13. september 2023.

  Undersøgelsen er gennemført årligt siden 2016. I syv af de otte gennemførte undersøgelser er Middelfart Sparekasse blevet det bedst placerede pengeinstitut.

Lidt om Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853 og er en garantsparekasse. Det vil sige, at vi er selvejende, og vores garanter har direkte indflydelse på, hvordan vi driver Sparekassen. Er du kunde i Sparekasse, kan du blive garant.

I dag består Middelfart Sparekasse af:

Tilfredse kunder

Vores kunder placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2023 toppede vi blandt andet som det pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren.Så nemt er det at skifte bank

Det kan virke som en stor opgave at skifte bank i en travl hverdag. Det er det heldigvis ikke, og vi klarer faktisk det meste for dig.

 • Din personlige rådgiver hjælper dig i hele forløbet
 • Vi flytter dine konti og dine eksisterende betalingsaftaler
 • Du får nyt betalingskort, så du med det samme har adgang til din økonomi
 • Vi opretter netbank
Book møde Bliv ringet op af en rådgiver

Spørgsmål og svar om bankskifte

 • Det kommer an på, hvilke produkter du ønsker at flytte fra din gamle bank til os.

  I gennemsnit skal du ikke selv bruge mere end et par timer i forbindelse med et bankskifte – vi klarer det meste for dig. Du skal bruge lidt tid på at finde dokumentation frem til os – det meste kan klares online – og så skal du mødes med din rådgiver også aftale detaljerne.

  Når vi har al nødvendig dokumentation fra dig, kan et simpelt bankskifte klares på bare  3-4 uger. Hvis vi mangler dokumentation fra dig, eller det drejer sig om et mere kompliceret bankskifte, kan det tage flere måneder.

  Hvor lang tid det tager at skifte bank afhænger også af, hvor lang tid din nuværende bank er om at behandle dit bankskifte.

 • Kort sagt – det koster ikke penge for dig at skifte bank.

  Du kan dog komme ud for at skulle betale for visse omkostninger. Det kan fx være tinglysningsafgift i forbindelse med et boligkøb eller optagelse af realkreditlån eller gebyrer ved omlægning af lån.

  Din nuværende bank kan også tage gebyrer for afvikling af dine lån, opgørelse af konti og overflytning af pensionsopsparing, værdipapirer osv.

 • De mest gængse dokumenter, vi har brug for, hvis du vil skifte til Middelfart Sparekasse er:

  • de sidste tre måneder lønsedler fra dig og evt. samlever
  • budget over faste indtægter og udgifter
  • pensionsoplysninger fra pensionsinfo.dk
  • legitimation på dig og din evt. samlever.

  Derudover kan vi få brug for, at du fx deler din skattemappe med os, eller andre dokumenter og oversigter i f.m. din økonomi.

 • Du skal huske at opdatere alle dine automatiske betalinger, du har oprettet med betalingskort, med dine nye kortoplysninger.

  Det kan være Mobilepay, Spotify, Brobizz, Apple Pay, diverse streamingtjenester, osv. Du kan som regel gøre dette nemt og hurtigt på nettet, og herefter kører alle dine betalinger automatisk, nu med dit nye kort.

 • Har du allerede et realkreditlån, behøver du ikke at skifte realkreditinstitut i forbindelse med et bankskifte.

  Det kan dog være en fordel at få tjekket dit nuværende realkreditlån igennem – måske kan du få en bedre aftale gennem hos.

  I Middelfart Sparekasse samarbejder vi med Totalkredit.

 • Alle pengeinstitutter er underlagt hvidvaskloven. Det betyder blandt andet, at vi er pålagt at kende vores kunder og deres identitet.

  Inden du kan blive kunde hos os, vil du derfor blive bedt om at fremvise legitimation, fx dit pas eller kørekort samt sundhedskort.

  Læs mere om legitimation >>

 • Ja, som udgangspunkt kan du godt skifte bank, selvom du har lån i en anden bank.

  Har du allerede lån laver vi en individuel vurdering af din økonomi, ønsker og behov. Får du herefter afslag på et lån eller på at blive kunde hos os, får du altid en forklaring på hvorfor. 

 • Vi sørger for, at dine Betalingsservice-aftaler bliver overført til din konto i Middelfart Sparekasse. Tre bankdage efter at vi har anmodet din tidligere bank om overførsel af dine Betalingsservice-aftaler, vil de blive bogført på din nye konto.

  Betalingerne vil altså forsat ske automatisk fra den konto, du selv vælger.

  Dine faste konto til konto overførsler, fra din gamle bank, skal du huske at oprette på ny i din nye bank. Dobbelttjek altid dine overførsler.

 • Vi er ikke de billigste, men vi er absolut heller ikke de dyreste! Hvad det præcis koster dig at være kunde i Middelfart Sparekasse afhænger af dit forretningsomfang, hvilke betalingskort, produkter og services du har brug for.

  I vores prisliste kan du altid se aktuelle priser og renter >>

Vi tager os af det meste
Sådan skifter du bank
Læs mere
Garant
Bliv garant og få indflydelse
Læs mere
Læs mere om Jacobs oplevelse
Ikke bare et nummer i rækken
Læs mere

Vil du lære os bedre at kende?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd til økonomi, invitationer til events og nyt fra Middelfart Sparekassen lige ind i indbakken.

Vi sender vores nyhedsbrev ud til vores 40.000 modtagere ca. én gang om måneden.

 • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os