I Middelfart Sparekasse deler vi vores faglige viden på flere platforme, og vi hjælper til at uddanne vores unge generation og sørge for, at de har de nødvendige kompetencer. På den måde er vi samtidig med til at sikre et mere konkurrencedygtigt samfund.

Pengeuge

Vi deltager blandt andet i Finanssektorens ’Pengeuge’, hvor nogle af vores rådgivere skifter filialen ud med et klasselokale og underviser 8.-9. klasser i privatøkonomi rundt omkring i landets folkeskoler.

Samarbejde med studerende

Vi samarbejder med flere uddannelsesinstitutioner, deltager i iværksætterprojekter og sparrer ofte med studerende, der ønsker at skrive opgave om Middelfart Sparekasse. På vores hjemmeside finder de studerende en masse materiale om Sparekassen, som kan bruges i opgaverne. Blandt andet har vi offentliggjort hele vores strategi. Samarbejdet er både til gavn for den studerende, der får mulighed for at snuse til erhvervslivet og teste sin faglighed, og os, der opnår større indsigt i den nyeste viden inden for forskellige emner. Herudover holder vi løbende foredrag på universiteter og andre steder om Sparekassen og vores arbejde med ledelse, strategi, Danmarks Bedste Arbejdsplads mv.

Finanselever og finansøkonomer i praktik

Vi har en målsætning om årligt at ansætte 1-2 finanselever og 1-2 finansøkonomer i praktik, som efterfølgende har mulighed for at blive ansat i trainee-stillinger. Vi tilbyder ligeledes jobs til ungarbejdere og studentermedarbejdere. Derudover opfordrer vi vores unge kolleger til at videreuddanne sig for at være attraktive både for Sparekassen og andre virksomheder.

Gældsrådgivning

Flere end 230.000 danskere er registreret i RKI’s opgørelse som dårlige betalere, og det er en stor udfordring for det danske samfund. Derfor opfordrer Sparekassen medarbejdere med økonomisk indsigt til at blive frivillige gældsrådgivere for at hjælpe gældssatte danskere landet over med at få styr på deres økonomi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her