Vores afdeling i Horsens søger en kundemedarbejder
Print Friendly, PDF & Email

Etisk regnskab

Nytænkning er en indgroet del af Middelfart Sparekasse. I perioden 1993 – 2007 udarbejdede vi to typer regnskaber: det traditionelt økonomiske regnskab og et socialt-etisk regnskab. Dermed var vi de første i den finansielle sektor, der udarbejdede et socialt-etisk regnskab.

Det regnskab var et supplement til det økonomiske regnskab og blev udarbejdet på baggrund af CSR-erhvervsnetværket Green Networks manual. Det målte værdier, der ikke kan gøres op i penge og fortalte om Sparekassens sociale ansvar.

Redegørelse i årsrapporten

I årene 2011-2013 har vi udarbejdet en selvstændig rapport om vores arbejde med samfundsansvar. Siden da har vi udviklet vores årlige rapportering som en integreret del af vores økonomiske årsrapport.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.