Samfundsansvar siden 1853

Vi mener, at samfundsansvar og den værdi, vi kan tilføre samfundet, har en fundamental betydning for vores eksistens. Sparekassen var ved grundlæggelsen i 1853 tænkt som en sparekasse til fælles bedste, og filosofien var, at Sparekassen skulle bidrage til sin by. Derfor har vi lige siden engageret os i initiativer, der kunne gavne verden omkring os.

I dag har filosofien fået den engelske betegnelse CSR (corporate social responsibility) – det begreb har vi i Middelfart Sparekasse oversat til samfundsansvar.

For os handler samfundsansvar om at tage ansvar for medarbejdere, kunder og det omkringliggende samfund, og det handler om, hvordan vi tjener vores penge, og hvordan vi forvalter vores overskud. Hele vores organisation tager samfundsansvar, og sådan vil det fortsat være. Samfundsansvar er nemlig ikke et fagområde, men en forretningsdisciplin som afspejler vores grundlæggende holdninger til det at drive forretning med omtanke for den omverden, vi er en del af.

Læs mere om Middelfart Sparekasses arbejde med samfundsansvar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her