Vilkår privatkunder
Print Friendly, PDF & Email

Hvad bestemmer priserne?

Priser og rentesatser fastsættes individuelt, og afhænger bl.a. af dit samlede forretningsomfang med Sparekassen, og af den sikkerhed, der stilles. Vi samler på helkunder, og generelt får du bedre rentesatser og vilkår jo mere du samler hos os.

Nye kunder, som udelukkende skal have en indlånskonto, og ikke ønsker yderligere forretning med Middelfart Sparekasse, får pr. 1. januar 2020 en rente på -0,75 % på deres indlånskonti.

Et kundeforhold skal altid ses som en helhed, hvor også Sparekassens rådgivning indgår, og vi skræddersyr en løsning, der passer til netop din økonomi og dine behov.

Priser og vilkår - klik på overskrifterne

Se de vejledende priser og renter på vores enkeltprodukter

Bemærk: vilkår fastsættes individuelt og afhænger af kundeforholdets omfang, tilbudt sikkerhed og øvrige forretninger med Sparekassen.

Ved oprettelse af nyt engagement til nye kunder og engagementer, der overflyttes fra andet pengeinstitut, betaler Sparekassen normalt oprettelsesomkostningerne.

Risikoklassificering af lån

Vi udbyder realkreditlån via Totalkredit, og du kan læse mere om risikoklassificering af lån her:

Iflg. nye God-skik-regler skal vi fra 01.07.2013 klassificere lån og kreditter med pant i fast ejendom, der er større end 100.000 kr. Da alle sparekasselån og kreditter ydes til variabel rente, betyder det, at de risikoklassificeres i kategorien GUL. Hvis du vil læse bekendtgørelsen: Klik her for at læse bekendtgørelsen

Er der sket en fejl?

Hvis du mener, at der er sket en fejl, har du mulighed for at klage.

Læs mere om dine muligheder – klik her

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.