Bedst til kunder

Vi samler på gode kundeoplevelser!

Middelfart Sparekasse er måske nok et lidt anderledes pengeinstitut. Hos os er personlig rådgivning og kundeservice nemlig i fokus.

Sagt lidt firkantet, så tror vi ikke, at god kundeservice kan puttes på en gylden formel. For os handler det om at vise forståelse for den enkelte kundes konkrete situation og forsøge at være på forkant med kundernes behov.

Middelfart Sparekasse er et pengeinstitut for alle, og vi lægger vægt på dyder som ordentlighed, tilgængelighed, troværdighed og tryghed.

Vidste du…

… at Middelfart Sparekasse i 2016 fik flere anerkendelser, der underbygger det daglige arbejde med og visionen om at være bedst til kunder. To uafhængige kundeundersøgelser har placeret Middelfart Sparekasse helt i top som det pengeinstitut, der har den højeste tilfredshed blandt kunder. Begge undersøgelser toppede vi for tredje år i træk i 2016.

Med to virksomheder og tre børn keder ægteparret Anette og Morten Sønderskov sig bestemt ikke. Alligevel fandt de for nogle måneder siden tid til at skifte pengeinstitut til Middelfart Sparekasses afdeling i Horsens. Læs hele artiklen her

Kundeundersøgelsen 2015
I Sparekassen er der en afslappet stemning, atmosfæren er i top og man kan mærke at det ikke BARE er et arbejde for de ansatte. Man får en utrolig god rådgivning og man føler sig speciel og på venskabeligt plan med sin rådgiver.
Man bliver altid mødt af smilende og kompetent personale og man føler i den grad et tillidsforhold til sin rådgiver. Jeg vil til enhver tid anbefale Middelfart Sparekasse til andre der i mit påhør, lufter tanken om et bankskifte!
En helt igennem god oplevelse med min rådgiver, samt jeres altid søde personale i kasse linjen. En god og nem hjemmeside.
Jeg har kun mødt positive medarbejdere. Stor forståelse for mine planer vedr. huskøb og ombygning. Har altid kunne skrive eller ringe hvis der er noget. Og jeg har anbefalet banken til flere.
God, nærværende, personlig og engageret betjening. Man føler sig velkommen i sparekassen både ved fremmøde i filialen eller via telefon, mail m.v. Der er “tid” til kunderne i sparekassen så sloganet “Bedst til kunder” virker meget godt.
Jeg får den information jeg har brug for. Jeg kan med meget kort varsel få en personlig kontakt, jeg får hurtig svar på mail. Informationen bliver leveret så jeg har kan vælge hvad der passer mig bedst.
Pkt. 1) Møder altid smilende og imødekommende personale, når man træder ind af jeres dør. Pkt. 2) Synes vi har den bedste rådgiver man kan ønske sig. Pkt. 3) Middelfart Sparekasse støtter op om lokalsamfundet.
Fleksibilitet i forhold til ens behov. Indlevelse i behovene. Personligt engagement og forståelse for hvem kunden er og alligevel professionel distance. Man føler sig set og hørt og får ikke koncepter trukket ned over hovedet eller standarder.
God personlig kunderådgiver. God tid til drøftelser af ens økonomiske muligheder i aftalte møder. Altid venlig modtagelse uanset om man kommer uden tidsbestilling. Telefonopkald bliver altid besvaret.
Igennem alle årene har kontakten været meget professionel og med fokus på “mig” som kunde. I giver en en følelse af nærhed, da i ligger i nærområdet og har god kontakt til det lokale samfund.
Facebook-anmeldelser
Karina Krestine Houborg 5*Karina Krestine Houborg 5*
Min bank - nu og altid. Super service! Og man er altid klar med hjælp og vejledning - hvis ikke du er kunde nu, så gør dig selv og din økonomi en tjeneste og bliv det!
Sarah Köhler Merrington 5*Sarah Köhler Merrington 5*
Verdens bedste bank, verdens bedste service og verdens bedste personale.
Anne-Marie Hüttel  5*Anne-Marie Hüttel 5*
Antallet af stjerner taler for sig selv, ord er overflødige. Jeg kan på det varmeste anbefale andre at blive kunde i Middelfart Sparekasse.
Kirstine Waldersdorff Jensen 5*Kirstine Waldersdorff Jensen 5*
Nu har jeg en bank hvor man kan snakke med sin bankrådgiver, istedet for at alt går elektronisk, har aldrig fortrudt skiftet 🙂
Torben Lundager Jakobsen  5*Torben Lundager Jakobsen 5*
Altid god service og glade medarbejdere
Hanne Sand Sørensen  5*Hanne Sand Sørensen 5*
Er altid blevet godt behandlet - en bank i øjenhøjde
Annelise Christensen  4*Annelise Christensen 4*
Altid god betjening, bliv ved med det.
Knuderik Christensen  5*Knuderik Christensen 5*
Det er en bank man altid kan regne med, aldrig problemer, god bank
Vivian Krintel  5*Vivian Krintel 5*
Jeg har haft Middelfart sparekasse i mange, mange år og er rigtig glad for det. Jeg er altid blevet behandlet med respekt og der er en fantastisk atmosfære.
Carina Løvgren  5*Carina Løvgren 5*
Kan altid regne med denne super gode Sparekasse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her