Bedst til kunder
Print Friendly, PDF & Email

Vi er flere år i træk – og i flere forskellige undersøgelser – blevet kåret som pengeinstituttet med de mest tilfredse kunder. Vi er selvfølgelig stolte af, at vi klarer os godt i de uafhængige undersøgelser, men det vigtigste er selvfølgelig, at vi kan levere en service, så du som kunde er tilfreds med os.

”Bedst til kunder” er vores vision, og den er ikke sat på formel. Der er lige så mange måder at være ”bedst til kunder” på, som der er medarbejdere i Sparekassen. Det vigtigste er, at alle arbejder for at leve op til visionen hver eneste dag.

Selv om det er op til vores kolleger at finde deres egen måde at levere service i topklasse på, så er der nogle grundlæggende værdier, der ligger bag:

  • Vi vil være en god arbejdsplads
  • Forudsætningen for, at kollegerne har overskuddet til at gå det ekstra skridt for dig, er, at de er glade og tilfredse. Tilfredse medarbejdere er vejen til tilfredse kunder. Derfor har vi i mange år arbejdet for at være en af landets bedste arbejdspladser, og vi arbejder hver eneste dag på at blive en lille smule bedre.
  • Vi vil være tilgængelige
  • Når du har brug for hjælp, skal du have hjælp. Derfor kan du altid finde både fastnet- og mobilnummer på din personlige rådgiver på vores hjemmeside. Og er vedkommende ikke på arbejde, så står en kollega altid klar til at hjælpe. Vi ved, at vores kunder sætter pris på at få et hurtigt svar, og derfor har vores rådgivere mandat til at træffe mange beslutninger uden at skulle forbi lederen først.
  • Vi vil være personlige
  • Naturligvis skal vi tilbyde dig gode, digitale løsninger, så du kan klare de dagligdags bankforretninger på egen hånd. Men når, du skal træffe store beslutninger som køb af hus eller bil, så er det altså rart at sidde over for en rådgiver af kød og blod. Og vel at mærke en rådgiver, der kender dig og din økonomi. Derfor har alle kunder i Sparekassen en personlig rådgiver. I kender hinanden, og derfor er den personlige rådgiver din garanti for personlige løsninger. Du skal ikke passe ind i en kasse eller et koncept. Vi finder de løsninger, der passer dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.