Bliv kunde i Middelfart Sparekasse og få rådgivning i øjenhøjde

Bliv kunde i Danmarks bedste bank

Middelfart Sparekasse er måske nok et lidt anderledes pengeinstitut. Hos os er personlig rådgivning og kundeservice nemlig i fokus. Sagt lidt firkantet, så tror vi ikke, at god kundeservice kan puttes på en gylden formel. For os handler det om at vise forståelse for den enkelte kundes konkrete situation og forsøge at være på forkant med kundernes behov.

Kundernes tilfredshed med Middelfart Sparekasse er fortsat helt i top. Det bevidner en undersøgelse af kundetilfredsheden med danske pengeinstitutter, som Analyse Danmark står bag. I undersøgelsen blev 21 pengeinstitutter er blevet vurderet, og med karakteren 8,6 ud af 10 mulige får Middelfart Sparekasse den bedste karakter i analysen.
Det koster ikke noget at blive kunde i Middelfart Sparekasse, og vi hjælper dig alt det praktiske.

 

 


Bliv kunde og få rådgivning i øjenhøjde

Når du er kunde i Middelfart Sparekasse, får du:

 

Hos Middelfart Sparekasse har du din egen personlige rådgiver. Det er op til dig, om du selv vil vælge en af vores rådgivere, eller om det skal være op til din lokale afdeling at tildele dig en rådgiver. Uanset kan du altid komme i direkte kontakt med din rådgiver på både telefon og e-mail – og selvfølgelig også i din lokale afdeling.

Vi støtter dit lokalområde

Middelfart Sparekasse har altid været en aktiv del af lokalsamfundet, og det er en stor del af vores strategi at bidrage med støtte til initiativer, der gør en forskel i vores område. Faktisk er 7,5 mio. kroner om året øremærket til lokalt engagement i form af sponsorater, studielegater og forenings- og kulturliv. Vi støtter bredt, så flest mulige får glæde af støtten. Målet er, at vores støtte skal udvikle mennesker og skabe værdi for det samfund, vi er en del af.

Udover at det kommer bl.a. foreninger og kulturliv til gode, kommer det også dig til gode. Vi afholder hvert år mange forskellige arrangementer – løb, koncerter, forpremierer i biografen – og samtidig får du også en række kontante fordele i form af rabatter hos flere af vores samarbejdspartnere.

Så nemt er det at skifte

Det kan virke som en stor opgave at skifte bank i en travl hverdag. Det er det heldigvis ikke, og vi klarer faktisk det meste for dig:

  • Din personlige rådgiver hjælper dig i hele forløbet
  • Vi flytter dine konti
  • Vi flytter dine eksisterende betalingsaftaler
  • Vi ændrer dine kontooplysninger i forhold til offentlige myndigheder og evt. offentlig arbejdsgiver
  • Du får nyt Dankort, så du med det samme har adgang til din økonomi
  • Vi opretter Netbank.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her