Større tekst
- 100% +
Læs op

Silkeborg

Ann Merete Kongensgaard - ny afdelingsdirektør i Silkeborg

23. november 2021

49-årige Ann Merete Kongensgaard er startet som afdelingsdirektør i Silkeborg-afdelingen på Herningvej 37. Hun kommer fra et tilsvarende job hos Andelskassen i Ikast.

Kontakt Ann lige her

Blandt Ann Merete Kongensgaards første opgaver er at udvide afdelingen med adskillige nye rådgivere for at kunne byde velkommen til nye privat- og erhvervskunder. Blandt nyansættelserne er erhvervskundechef Kenneth Larsen og erhvervsrådgiver Anne-Vibeke Frengler, og endnu et par nye ansigter er på vej.

Det sker virkelig noget her i Lysbro, som jo har udviklet sig til et stort boligområde. Vi har en del kunder herfra og også fra Funder, Hvinningdal og Sydbyen. Det er dejligt nemt at komme hertil, og her er let at parkere sammenlignet med midtbyen af Silkeborg.

Ann er silkeborgenser, og privat bor Ann i Hvinningdal, men jobmæssigt kommer hun til byen efter en periode på godt 18 år i Andelskassen i Ikast, hvor hun var filialdirektør. Før det arbejdede hun en årrække i Silkeborg.

Om valget af sparekassen siger Ann:

Sparekassen viser stor tillid til sine medarbejdere og giver afdelingsnettet plads til individuelle løsninger, og det kan jeg godt lide.  Desuden tiltaler det mig, at sparekassen vil gøre en forskel for lokalsamfundet, blandt andet via aktiv støtte og sponsorater. 

Book møde med Ann Læs mere om Middelfart Sparekasse i Silkeborg
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os