Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er afdelingsdirektør i vores Silkeborg afdeling, som består af dygtige og dedikerede rådgivere, der brænder for den gode kundeoplevelse. Personligt er personaleledelse, interaktion med lokalområdet og deltagelse i netværk nogle af mine fokusområder. Jeg håber afdelingen bliver kendt i byen som et godt sted at være både privat- og erhvervskunde. Et sted hvor omgangstonen er uhøjtidelig, hvor rådgivningen er i top og smilet er i øjnene.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Ann Merete

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os