Større tekst
- 100% +
Læs op

Boligkunder får en ekstra ydelse af den gode slags

21. februar 2024

Hvis du som kunde hos Middelfart Sparekasse har et lån via Totalkredit, behøver du ikke holde øje med, hvornår det er relevant at omlægge dit lån – den opgave klarer låneovervågning for dig.

Kig efter en grøn markering

I forvejen er det muligt for dig som kunde hos Middelfart Sparekasse at lave dine egne låneberegninger på dit Totalkreditlån eller regne på at omlægge dit lån fra Totalkredit i netbank og mobilbank.

Den feature får nu et supplement i form af låneovervågning, og som kunde skal du ikke skal gøre noget som helst for at nyde godt af låneovervågningen.

Hvis dit lån vurderes til at være interessant i forhold til omlægning, får du en grøn markering i din netbank og mobilbank, og du bestemmer selv, om du efterfølgende vil regne lidt på tallene, inden du rækker ud til os, eller du bare tager direkte kontakt til din rådgiver for at snakke om mulighederne for omlægning.

Skal kende til muligheden

– Det er et ekstra tilbud, vi håber, vores kunder får stor glæde af. Det er fortsat muligt som kunde selv at ”lege” med låneberegninger og/eller omlægning af eksisterende lån, men den nye feature gør, at du ikke aktivt behøver gøre noget – bortset fra at holde øje med din netbank og mobilbank, fortæller Kim Northoff Jensen, der er boligchef hos Middelfart Sparekasse.

– Låneovervågningen er indført for at sikre, at vores kunder til enhver tid har det mest fordelagtige realkreditlån i forhold til markedet, siger Kim Northoff Jensen, der understreger, at det naturligvis også er en mulighed at gøre ingenting som kunde.

– Det er bare vigtigt for os, at vores kunder kender til muligheden, påpeger boligchefen.

Beregn her
Hvad kan du købe bolig for?
Læs mere
Læs mere
Mit Hjem - alt om dit realkreditlån
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os