Større tekst
- 100% +
Læs op

Selvfølgelig går vi med igen i en god sags tjeneste

20. juni 2024

March mod Ensomhed rammer alle landets kommuner i 2024, hvis de fem træningsture tælles med, og Middelfart Sparekasse er fortsat stolt partner på et voksende projekt, som sætter fokus på ensomhed som et stort samfunds- og sundhedsproblem.

Gør det med glæde

I 2017 gik Patrick Cakirli sin første March mod Ensomhed.

Middelfart Sparekasse var med fra skridt nummer et, og også i 2024 støtter vi op om et projekt, som kun er vokset siden sin begyndelse.

– Social ansvarlighed betyder meget for os i Middelfart Sparekasse, og vi er glade for at se, hvad March mod Ensomhed har udviklet sig til hen over årene. Vi gør med glæde noget for dem, som gør noget for andre, siger administrerende direktør Martin Baltser.

Et fantastisk projekt

Patrick Cakirli går 68 dage i træk fra uge 32 til og med uge 41, og når sidste etape fra Varde til Esbjerg slutter, er der gået mere end 2.000 kilometer.

Under sidste års march blev der samlet 230.000 kroner ind, som Livslinien fik glæde af, og i 2024 er det TUBA, en organisation, der tilbyder gratis terapi og rådgivning til unge i alderen 14 til 35 år, der er opvokset i hjem med alkohol- eller stofmisbrug, som kan se frem til at modtage de indsamlede midler.

– Det er et fantastisk projekt, som vi glæder os meget over at være en del af. Sidste år gik mere end 18.000 sammen med Patrick, og vores opbakning inkluderer også, at vores mere end 400 medarbejdere får fri, hvis de vil ud at gå en del af ruten med Patrick, siger direktør Jette Rosenberg.

Centrale fællesskaber

Ifølge Sundhedsstyrelsen er de samfundsøkonomiske omkostninger relateret til ensomhed på mere end syv milliarder kroner årligt, og det skønnes, at mere end 600.000 danskere føler sig ensomme – mange af dem endda svært ensomme.

– Alle tal, undersøgelser og rapporter viser, at vi står med en markant udfordring, og da fællesskaber er centrale for vores måde at agere på, bidrager vi naturligvis til, at så mange som muligt inkluderes i fællesskabet, siger Martin Baltser.

Årets march tager første skridt den 5. august i Kalundborg.

Læs mere og se årets rute
Går for et godt formål
Skal du med?
Læs mere
March mod Ensomhed
Flot donering af festivalgæster
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os