Middelfart Sparekasse hjælper dig gennem alle trin i dit boligkøb med Køberrådgivning.
Print Friendly, PDF & Email

Uanset om du er ung eller ældre, om du ønsker at købe hus eller bil, bygge selv, bygge til, bygge om eller noget helt andet, kan Middelfart Sparekasse hjælpe dig med lån og kredit. Bare du ved, hvor meget du har brug for, så kigger vi straks på sagen.

Vi yder lån på vores normale betingelser og sammensætter finansieringen, så den passer til dig og din samlede økonomi.

Gode råd om lån

I dag kan du med mobiltelefonen i hånden på fem minutter optage et lån, hvis du falder over drømmecyklen, musikanlægget, et par flotte sko eller hvad der ellers kan friste. Det kan dog hurtigt blive dyrt at vælge et såkaldt kviklån, og derfor er det altid en fordel at tale med dit pengeinstitut. Vi kan sikkert hjælpe dig med en billigere løsning – så har du penge til at indfri flere af dine drømme.

Det er din sag, hvad du vil låne penge til. Vores opgave er sammen med dig at få styr på, hvad det betyder for din økonomi, hvis du optager lånet. For det er jo også en ny, månedlig udgift, som din økonomi skal kunne bære.

Gode råd

Sat enkelt op er der nogle få gode råd. Hvis du kan leve op til dem, er dine chancer for at kunne låne til at finansiere din drøm, meget gode:

  • Hav styr på din økonomi. Det er en god idé at lægge et budget, så du har overblik over indtægter og udgifter. Vi hjælper dig gerne med det.
  • Betal af på dine lån som aftalt. En vigtig forudsætning for at kunne låne er, at du overholder de aftaler, du i øvrigt har med os. Selvfølgelig kan der opstå problemer hen ad vejen. Tal med os, hvis det sker, så vi kan hjælpe dig og forstår din situation.
  • Spar op. Det er altid en fordel at kunne stille med penge til en del af investeringen selv. Det viser også, at der er luft i økonomien til en ny månedlig udgift, at du har kunnet spare op.

Få personlig rådgivning

Nederst på siden kan du læse mere om dine lånemuligheder. Du er også velkommen til at komme ind i Sparekassen og få personlig rådgivning – så finder vi den bedste løsning til dig og dine behov.

Book et møde eller bliv ringet op af en rådgiver for at høre mere om dine lånemuligheder – helt uforpligtende

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.