MS Ung er en konto til dig mellem 13 og 18 år, og du kan bruge kontoen til hvad som helst - lommepenge, løn eller betaling af regninger.
Print Friendly, PDF & Email

MS Ung er en konto til dig mellem 13 og 18 år, og du kan bruge kontoen til hvad som helst – lommepenge, løn eller betaling af regninger.

Kontoen giver dig mange fordele, bl.a. et MasterCard med pinkode. Kortet kan bruges både i butikker, udland og i hæveautomater. Der er saldokontrol på kortet, så du kan ikke hæve mere, end der står på kontoen. Er du under 15 år kræver det dog tilladelse fra dine forældre at få kortet. Du kan også bruge vores mobilbank, så du altid kan få et overblik over din konto – også når du er på farten.

Med MS Ung får du

  • Gratis MasterCard Debit Standard
  • Adgang til din konto på mobilen med Middelfart Sparekasses App

Vil du vide mere

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.