Til vores yngste kunder har vi en marsvinkonto (0-12 år)
Print Friendly, PDF & Email

Til vores yngste kunder har vi vores Marsvinkonto. Sammen med kontoen finder du det spændende univers – Mulles verden. Kontoen er rar at have, hvis du vil spare op og sætte dine lommepenge ind. Med Mulles verden får du adgang til en lang række spændende ting:

  • En Marsvinkonto
  • En flot Marsvin sparebøsse, så du kan spare op (udleveres ved oprettelse af kontoen)
  • Et flot Marsvin hævekort (kan kun benyttes ved kassen) – du kan vælge mellem tre flotte designs
  • Skolestart med Mulle

Vil du gerne have en Marsvinkonto

Kontoen kan oprettes fra fødslen af og op til og med 12 år. Kontoen oprettes i barnets CPR-nummer, så husk at medbringe barnets legitimation.

Få overblik over lommepengene

Appen Mine Penge giver et enkelt overblik over, hvad der står på kontoen, og hvad pengene bliver brugt på.

Mulles Verden

Mulles verden tager udgangspunkt i naturen i vores lokalområde – nemlig Lillebælt. Hovedfiguren er Marsvinet Mulle og sammen med sine 5 venner, tager Mulle dig med på forskellige eventyr, hvor du kan lære mere om Lillebælt og dyrene i Lillebælt. Gå på opdagelse her på siden, og lær meget mere om Mulle og vennerne.

God fornøjelse

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.