Få handle- og rejsefrihed med en lønkonto, hvor du, efter aftale med din faste rådgiver har mulighed for at få en trækningsret på op til 30.000 kr., på favorable vilkår.
Print Friendly, PDF & Email

Med en lønkonto og et VISA/Dankort fra Middelfart Sparekasse er du aldrig langt fra dine penge. Med kontoen får du handle- og rejsefrihed – efter aftale med din faste rådgiver har du mulighed for at få en kassekredit på op til 30.000 kr. på favorable vilkår.

Etablering af lønkonto

Kontoen er gratis at oprette. Benytter du tilbuddet om en kassekredit på op til 30.000 kr., koster det 1.000 kr. i oprettelse.

Gebyrfrihed

Der er gebyrfrihed på alle de mest almindelige serviceydelser såsom Dankort, netbank og kontoudskrift efter hver 90 bevægelser.

Kassekredit

Med en lønkonto har du mulighed for, at få en kassekredit på op til kr. 30.000 efter aftale med din faste rådgiver.

MS Basis

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.