MS Puljeinvest

Med MS Puljeinvest kan du skræddersy din investering til den risiko, du vil tage, og det forventede tidspunkt for udbetaling af din investering. MS Puljeinvest kan bruges både til pensionsopsparing og børneopsparing.

Otte forskellige puljer

Vi tilbyder otte forskellige investeringspuljer med forskellige sammensætninger af aktier og obligationer. Hvilken sammensætning, der er den rette for dig, er dit valg. For det afhænger af, hvad du har det godt med. Vil du tage en højere risiko i forventning om et højere afkast, eller foretrækker at minimere dine risici og dermed acceptere, at dit afkast måske heller ikke bliver så højt – det er helt op til dit temperament.

Vi hjælper selvfølgelig gerne med at rådgive dig, og vi forklarer også gerne de otte forskellige puljer i detaljer.

Når du har besluttet dig for, hvordan du vil investere, bliver dine løbende indbetalinger fremover fordelt i henhold til den fordeling, du har valgt. Og du kan naturligvis ændre dit valg undervejs, hvis du ønsker det.

Spred din risiko med puljeinvestering

Fordelen ved en puljeinvestering er, at din investering er godt beskyttet. Gennem puljen får du en stor spredning af dine investering, og det er med til at reducere din risiko, at enkelte værdipapirer ikke kommer til at fylde for stor en del af din samlede investering.

Professionelle fagfolk passer på din investering

MS Puljeinvest drives i samarbejde med Lokal Puljeinvest. Her sidder fagfolk løbende og overvåger alle otte puljer for at sikre den bedst mulige placering af din investering.

Dine penge er i gode hænder

Vi kan ikke garantere et specifikt afkast, når du investerer i MS Puljeinvest. Men vi kan garantere, at dine penge er i gode hænder. For pensionsmidler er altid dækket fuldt ud af Garantiformuen. Bemærk at indskud på en børneopsparing i puljeinvestering ikke er dækket af Garantiformuen.

Hvis du har nogen spørgsmål, så tag endelig fat i din personlige rådgiver.

MS Puljepension og MS Børneopsparingspulje er blevet til MS Puljeinvest

Pr. 1. februar 2017 har vi skiftet puljeforvalter. Derfor hedder vores investeringstilbud nu MS Puljeinvest. Princippet er det samme som hidtil, så dine investeringer er flyttet omkostningsfrit fra MS Puljepension til MS Puljeinvest, hvor der findes otte investeringsprofiler tilsvarende de otte i MS Puljepension. Den største forskel er, at risikospredningen i MS Puljeinvest er endnu større end i MS Puljepension. Bemærk, at børneopsparing investeret i MS Puljeinvest ikke er omfattet af Garantiformuen.

Du kan se de historiske afkast i MS Puljepension herunder:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her