Bilkøberbevis - hvor meget kan du låne til ny bil
Print Friendly, PDF & Email

Dit bilkøb starter med et overblik over din økonomi.

Uanset om du er på udkig efter en ny eller brugt bil eller motorcykel, er det en god ide at se på din samlede økonomi og finde ud af, hvad du kan købe for og hvad du skal betale om måneden på dit nye billån.

Vi hjælper dig med det økonomiske overblik og sikrer, at du bliver godt kørende, uden at det går ud over dine andre drømme og planer – klik på book et møde og få en snak om dine muligheder.

Øvrige muligheder

Vi har lavet en beregner, der giver dig en indikation af, hvad det koster af låne til køb af bil, men vi anbefaler altid en snak med udgangspunkt i din økonomi.

Vi har også lavet en beregner, hvor du kan få en idé om, hvad du kan du kan spare på de løbende driftsomkostninger, ved at skifte din nuværende bil ud med en ny.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.