Bil

Få et billån i Middelfart Sparekasse
Print Friendly, PDF & Email

Lån til din bil med et billån i Sparekassen

En bil giver dig frihed på mange måder, men kan også være en dyr fornøjelse. I Middelfart Sparekasse gør vi det så nemt og billigt som muligt at købe bil, og vi kommer hele vejen rundt om din økonomi, så du ikke kommer til at sidde for mere, end din økonomi kan bære.

Og det er slet ikke så besværligt, som du tror. Når dig og din rådgiver har vilkårene på plads, modtager du papirerne til digital underskrift og pengene udbetales med det samme derefter.

Regn på dine muligheder

Find ud af, hvad det koster at låne til din næste bil. Uanset om du overvejer at skifte din bil ud eller om ikke har en bil i forvejen, kan du regne på dine muligheder med vores beregnere herunder.

Skift-bil-beregner

Billånsberegner

Lad bilen køre længere end dit billån

Nogle siger, at den bedste bil er den, der er betalt – og kører endnu. I hvert fald er det en god idé at sørge for, du altid har mere værdi i bilen, end du skylder på dit billån. Det hjælper vi dig med.

Bilforsikring

Spørg os og få et tilbud –  fra NEM Forsikring. Som minimum skal du have den lovpligtige ansvarsforsikring. Til en nyere bil anbefaler vi også en kaskoforsikring.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.