Få en uddannelse i Middelfart Sparekasse
Print Friendly, PDF & Email

Velkommen til vores studieunivers

Du skal skrive en opgave, men hvad skal den handle om? Hvordan kommer du i gang? Hvordan finder du materiale om emnet eller om den virksomhed, du vil skrive om? Kan du tillade dig at kontakte virksomheden, du vil skrive om?

Vi har med stor glæde erfaret, at uddannelsesinstitutioner i hele landet ser Middelfart Sparekasse som en spændende virksomhedscase. Her på siden har vi derfor samlet relevant materiale til dig, der vil skrive om Middelfart Sparekasse. Det letter din opgaveproces, når du eksempelvis skal finde empiri til dine analyser. På siden finder du også inspiration fra andre studerende, der fortæller om deres opgaver om og samarbejde med Middelfart Sparekasse.

I 2016 har vi samarbejdet med 6 specialestuderende og 2 bachelorstuderende.

Din praktiske sparringspartner

Ved større opgaver, såsom specialer eller forskningsprojekter, stiller vi yderligere ressourcer til rådighed, blandt andet i form af en personlig vejleder fra Middelfart Sparekasse. Vi ser en stor værdi i de opgaver, der bliver skrevet om os, og vores erfaring fortæller, at en virksomhedsrelateret sparringspartner i skriveprocessen giver det bedste resultat.

Fortæl os dine ideer

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lufte dine ideer og tankestrømme.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.