Velkommen til vores studieunivers

Du skal skrive en opgave, men hvad skal den handle om? Hvordan kommer du i gang? Hvordan finder du materiale om emnet eller om den virksomhed, du vil skrive om? Kan du tillade dig at kontakte virksomheden, du vil skrive om?

Vi har med stor glæde erfaret, at uddannelsesinstitutioner i hele landet ser Middelfart Sparekasse som en spændende virksomhedscase. Her på siden har vi derfor samlet relevant materiale til dig, der vil skrive om Middelfart Sparekasse. Det letter din opgaveproces, når du eksempelvis skal finde empiri til dine analyser. På siden finder du også inspiration fra andre studerende, der fortæller om deres opgaver om og samarbejde med Middelfart Sparekasse.

I 2016 har vi samarbejdet med 6 specialestuderende og 2 bachelorstuderende.

Din praktiske sparringspartner

Ved større opgaver, såsom specialer eller forskningsprojekter, stiller vi yderligere ressourcer til rådighed, blandt andet i form af en personlig vejleder fra Middelfart Sparekasse. Vi ser en stor værdi i de opgaver, der bliver skrevet om os, og vores erfaring fortæller, at en virksomhedsrelateret sparringspartner i skriveprocessen giver det bedste resultat.

Fortæl os dine ideer

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lufte dine ideer og tankestrømme.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her