Vores vision er, at vi vil være bedst til kunder

Her kan du se, hvad du kan forvente når du møder os i Middelfart Sparekasse – vi kalder det Sådan er vi!:

  • Vi er ordentlige og åbne overfor vores omgivelser
  • Vi indgår forretninger, der skaber værdi for dig og Sparekassen
  • Vi mødes i øjenhøjde
  • Vi er Sparekassen, og det er vi stolte af

Forretningsfilosofi

Middelfart Sparekasse har tidligere været kendt for at være et pengeinstitut uden regler og kontrol. Vi vil fortsat have den holdning, at vi ikke ønsker at komplicere vores arbejdsgange og interne samarbejde. Derfor vil vi fremadrettet have de politikker, forretningsgange og kontroller, som loven foreskriver og udarbejde dem på en sådan måde, at det giver mening i vores daglige arbejde. Arbejdsformen går under navnet selvledelse, for det kræver et stort engagement af medarbejderne – og giver samtidig en stor frihed og fleksibilitet overfor vores kunder.

Ny strategi

Den 4. februar 2016 lancerede Sparekassen en ny strategi med overskriften ” Strategi 2018. Den Gyldne Middelvej – version 2.0″. Vi vil fortsat være bedst til kunder og bibeholde de gamle dyder om tilgængelighed og personlig rådgivning, men samtidig skal vi også levere den digitale vare. Hvis kunderne er klar til videomøder, skal vi også være det, og de digitale tilbud og selvbetjeningsløsninger skal være i topklasse, så de kunder, der vil det, kan klare mest muligt på egen hånd.

Danmarks bedste arbejdsplads 2016

Igennem 14 år har Middelfart Sparekasse ligget helt i top blandt Danmarks bedste arbejdspladser, som nr. 2 i 2015 og senest som nr. 1 i 2016. Det er Great Place to Work Institute, der kårer vinderne.

I 2016 pegede den danske befolkning på Middelfart Sparekasse som det pengeinstitut med det bedste finansimage. De ansatte i sektoren havde Sparekassen øverst på ønskelisten, hvad angår valg af arbejdsplads. Begge undersøgelser blev foretaget af FinansWatch og analyseinstituttet Wilke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her