Større tekst
- 100% +
Læs op

Hedensted

Velkommen til Ole Thisgaard Olesen

15. maj 2024

Vi har budt velkommen til en særdeles erfaren herre i sparekassens afdeling i Hedensted. Det er 63-årige Ole Thisgaard Olesen, som har arbejdet i den finansielle sektor siden 1982, hvor han begyndte som elev i et pengeinstitut i Ringkøbing.

Gennem hele sin karriere har Ole Thisgaard Olesen beskæftiget sig med erhvervssegmentet som blandt andet afdelingschef og senere med fokus på mellemstore og større virksomheder. Derudover har han efter eget udsagn haft stor fornøjelse af og stor interesse for at arbejde med privatskoler og efterskoler.

Book et møde med Ole

Selv om Ole Thisgaard Olesen har tilbragt de seneste to årtier i hovedstadsområdet, er hans tilknytning til Hedensted stærk.

Jeg er oprindeligt fra Øster Snede Sogn, og selv om det er mange år siden, jeg har boet der, så har jeg altid følt en stor slægtsmæssig tilknytning til området. Det var også her, jeg tilbragte de første år som KFUM-spejder i Løsning, og det var her, jeg lærte at svømme – først i svømmesalen ved højskolen i Uldum og senere i den nye flotte svømmehal, der blev bygget i Hedensted.

Da jeg begyndte at kigge mod det jyske igen, var det et nemt valg også at kigge i retning af Middelfart Sparekasse som ny arbejdsgiver. Sparekassens har et højt omdømme og er kendt som en af de bedste arbejdspladser i den finansielle sektor. Desuden er sparekassens fokus på at gøre en forskel for foreningslivet et stort plus for mig, siger Ole Thisgaard Olesen.

Idræts- og foreningslivet har altid haft min store interesse både som aktiv svømmer og svømmetræner samt i form af bestyrelsesposter indenfor både svømning og fodbold. Trænergerningen er i dag afløst af en bestyrelsespost i en af de større idrætsforeninger og en post som næstformand i en idrætsefterskole.

Ole Thisgaard Olesen forsøger selv at holde  formen ved lige med svømning, cykling, løb og gode vandreture i det fri.

Book et møde med Ole lige her

Hvorfor skal du blive erhvervskunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomheds økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Ole her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Danmarks bedste image

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2023 blev vi for syvende gang siden 2016 kåret af bankkunder i Danmark til pengeinstituttet med det bedste image. Det gør os særligt stolte, at vi fremhæves for vores service, rådgivning og troværdighed.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Ole
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os