Større tekst
- 100% +
Læs op

Middelfart Erhverv

Velkommen til Mark Friis Jensen

11. oktober 2023

Vi har netop ansat 38-årige Mark Friis Jensen som afdelingsdirektør for vores erhvervsafdeling i Middelfart.

Mark har 16 års erfaring fra finanssektoren og kommer fra en stilling som erhvervschef i Fynske Bank.

Book et møde med Mark

Mark bor i Fredericia, men har arbejdet i Middelfart de seneste 10 år og betragter erhvervslivet i og omkring byen som sin arbejdsmæssige hjemmebane.

Jeg elsker at arbejde med mennesker – både kolleger og kunder – og er drevet af en naturlig nysgerrighed for folk omkring mig. Det er fedt at motivere andre og se kollegerne lykkes hver for sig og udvikle sig som team, siger Mark Friis Jensen, som kommer til at beskæftige sig med den daglige ledelse og udvikling af forretningen i Middelfart Erhverv.

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi sparekassens værdier og menneskesyn tiltaler mig – og fordi sparekassen har et ønske om at opruste på et område, hvor jeg mener, at jeg har noget at byde ind med. Så det er en spændende udfordring, jeg glæder mig til at komme i gang med, siger han.

Fritiden går i vidt omfang med familielivet. Som far til to er der nok at se til, men Mark finder selvfølgelig også tid til vennerne og til at holde sig i form med regelmæssig træning.

Book et møde med Mark lige her

Hvorfor skal du blive erhvervskunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomheds økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Mark her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Mark
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os